Nästa tatuering

2010-06-12, 23:37:06 / Kategori: Allmänt
Ja usch och fy tänker mamma nu. Inte fler?! Och det är säkert en hel hög med folk där ute som tänker detsamma. Men min kropp är min kropp. Om jag så skulle vara täckt med tatueringar så är jag varken en sämre mamma eller sambo för det. Jag är fortfarande samma person, eller hur?!

Jag vet att det det finns människor i min närhet som inte alls tycker det är snyggt. Kanske tom skitfult. So be it! Jag respekterar att folk tycker olika. Vad jag däremot inte gillar är när folk fäller kommentarer i avsmak. Det kan jag klara mig utan tack!

Ja ja, nog om detta.
Här kommer i alla fall bilder på tokfina ugglor, som jag gärna ser som nästa motiv! Sååå fina! Jag brukar inte gilla färg i tatueringar, men när jag ser dessa blir jag riktigt sugen.


Bilderna lånade från Google

 

 

Den första och den andra ugglan är helt klart favoriter! Är nästan lite kär i dem :) De ser ut som fina sagougglor. Kanske är ugglan den enda fågel jag tycker om? Jag har ju fågelfobi, och tycker att alla fåglar ser elaka och äckliga ut. Men ugglor ser snälla ut. Måste vara de stora ögonen som gör det!

 


Marih
BLOGG: http://marih.blogg.se/ 2010-06-13 / 07:39:21

Jag tycker nog att den nere till höger var finast. Vill också tatuera mig men är för feg :P

Anonym
BLOGG: http://http://jessica-envanligblogg.blogspot.com/ 2010-06-13 / 09:20:24

Klart att antaler ett valet av tatueringar inte påverkar vem du är, det är ju lika fånigt som att säga att ett kök är ett sämre kök bara för att det inte har tapeter i ens egna smak.

Fjanterier.

Förövrigt så tycker jag att den längst ner till vänster är finast :-)

Amanda & Oscar
BLOGG: http://glantan.blogg.se/ 2010-06-13 / 09:56:58

Fiktigt häftiga!! Piratugglan var skitcool!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: