Sötnosar

2010-06-08, 21:12:52 / Kategori: Allmänt
Idag fick Elliot äntligen träffa sin lilla kärlek Lin ♥ En allt för kort visit av Lin och hennes söta mamma Joanna. Vi hann i alla fall kika lite på djuren på Miljöarken, och sen hann barnen leka lite tillsammans hemma hos oss. Så kul att se, för de blev så uppspelta båda två. Skrek och tjoade av glädje och bus :)
Lin blev även vansinnigt förtjust i Tindra när hon kom hem från skolan, de var så söta tillsammans. En massa kramar blev det!

 

Imorgon är det sista riktiga skoldagen för Tindra. På torsdag är det första "riktiga" skolavslutningen. Att sluta ettan är ändå en liten milstolpe i livet :) Tänkte försöka komma iväg på förmiddagen innan jag ska jobba och köpa en liten present till henne. Vet inte vad bara... Pet shopdjur finns det ju mer än tillräckligt av ;)

Nu hoppas vi bara att vi får vädret på vår sida på torsdag! Håller tummarna!

 

Ska bli både kul och lite läskigt att jobba igen. Var ju ett tag sedan, men det sitter väl i ryggmärgen. Jag är i alla fall inte ensam på restaurangen, det hade jag aldrig vågat... Har assistans av en liten asiatisk kille :) Vi får väl leka att vi har tagit över stället hahaha!!





» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: