Typiskt...

2010-06-23, 13:00:20 / Kategori: Allmänt
Är det inte typiskt att just när träningsandan börjar falla på igen så drar Friskis ner på sina pass ända fram till 1 aug... Men jag ser fram emot hösten då de kommer dra igång zumba! Ska också bli en flitig besökare på spinning- core- och skivstångspassen. Det blir en finfin blandning av förbränningsträning och styrka!

Idag gick det ganska lätt på morgonpromenaden.
Kunde hålla ett bra tempo och fick upp flåset :) Benen är fortfarande en aning stela, men det var ett tag sedan jag hade träningsvärk, så det känns bara välkommet just nu. No pain no gain!
Funderar ev på att ta en sväng ikväll också. Tänkte kanske leta upp en hyfsat brant backe och köra lite intervallträning. Snabbt upp, långsamt ner. Men vi får se hur det blir med detta.

Idag är en sån dag då vi förmodligen inte kommer ta oss för nåt speciellt alls. Vädret är trist, så vi kanske stannar inne. Tindra kanske kan få kolla nån ny film. Svårt bara när Elliot är vaken, han har en tendens att störa henne i TV-tittandet :)

Sökte förresten förskoleplats till honom igår... Tanken var att skola in honom i januari, men jag fick ett plötsligt infall att se om det går att få in honom redan i oktober. Förmodligen inte, men det kostar inget attt testa. Om jag nu får hoppa på det nya jobbet så är det lika bra att inte låta det tåget vänta för länge. Och i okt känns han lagom stor, då är han 1 1/2 år.

Ändå fick jag lite ont i hjärtat igår när jag fyllde i alla uppgifter...
Tanken på att lämna bort honom och gå ifrån honom kändes inte alls lockande :( Fattar inte varför jag har sån separationsångest med honom, så var det inte med Tindra. Blir det så med andra barnet? Eller var det för att jag var ensamstående med Tindra när hon var i Elliots ålder, som det gick lättare? Att man behövde mer avlastning...? Vet inte...

Nä, dags att gå och handla i Tindras lekaffär ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: