DRÖMMER MIG BORT...

2010-05-17, 11:34:16 / Kategori: Allmänt
Sommaren närmar ju sig faktiskt med stormsteg, trots det tråkiga vädret. Längtar verkligen till sommar och mer ledighet för hela familjen tillsammans. Tindra har inte alls många skoldagar kvar innan lovet kickar igång. Tänk, hennes första "riktiga" skolavslutning. Första skolåret är snarts lut, helt sjukt vad tiden har runnit iväg!

Den 5 juni ska vi åka till Danmark över dagen. Vi åker med en tidig morgonbåt, och sen har vi hela dagen i Danmark innan vi åker hemåt igen med en sen kvällsbåt. Ska bli skitkul. Planen är att dra till Skagen och kolla in de schyssta stränderna där. Så därför hade det inte gjort något om det var lite varmt och sol.

Sen blir det kanske några mindre utflykter innan den stora resan i augusti. Vi hoppas att Hyresgästföreningen är lika generösa i år som tidigare år, och erbjuder resor till Skara sommarland för en yttepytte summa. Då ska vi nog åka dit, om det är varmt vill säga.

Innan vi åker till Turkiet är det också en del som ska fixas, och det börjar bli dags att ta tag i saker och ting nu om man vill slippa stressa i sista minuten. Elliot ska ju ha två hepatit-vaccinationer, både han och jag ska ha pass, resväska till kidsen ska inhandlas mm mm.
Är lite orolig att det ska vara tokvarmt där, och jag hoppas inte att Elliot får ont av värmen... I värsta fall får vi turas om att sitta inne med honom i en lite kyligare lägenhet. Men jag har i alla fall hört att det inte ska vara riktigt lika fuktigt varmt i Marmaris som i tex Alanya. Bara det gör en hel del, att man slipper känna sig som en dränkt katt 5 min efter man gått utanför dörren.

Nej, kaffedags. Får se om vi hinner ut sen innan regnet kommer... Ser väldigt mörkt ut nu.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: