GOD MORGON 6 MAJ

2010-05-06, 10:01:43 / Kategori: Allmänt
Klarblå himmel utan ett moln, och en skön morgonpromenad i solen. Vilken superstart på dagen! Strax väntar en kopp nybryggt kaffe, det blir liksom grädden på moset :)

Senare idag väntar en tur till landet för att röja upp det sista innan vi ska börja odla. Eller ja, vi måste förresten köpa sättpotatis också. Något jag verkar förtränga hela tiden...

Och imorgon är det redan helg igen, inte dumt alls! Håller vädret i sig så väntas det betesutsläpp på en av Arlas gårdar på lördag. Mjölk och kanelbulle brukar man bli bjuden på där, supermysigt!
Plan B är att åka till bräckboden i Kungälv och köpa hem en himla massa kex :) Inte alls en dålig reservplan om jag får säga vad jag tycker ;)

Måste nog hejda Ellioten nu från att pilla på alla elektroniska grejer och annat. Jösses, i vilken ålder är det de börjar förstå vad nej betyder?!

PS! Kakorna blev kanon, om än lite små. Nästa gång ska receptet dubblas och även storleken. Filmen var också jättebra, inga besvikelser där inte. Nu vill jag också vara blå, ha stora gula ögon och vara 2 m lång ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: