KOKT SOM EN KORV...

2010-05-18, 22:07:32 / Kategori: Allmänt
Vilken underbart varm dag det har varit idag!! Som det ska vara i mitten av maj, varmt och gott. Jag och Elliot var ute i nästan 4 timmar i sträck. Blev nästan en mils promenad idag :) Vi stannade till då och då, och satt ute i solen och gottade oss en stund. Elliot fikade bulle och saft :)

Men han är fortfarande sjuk :( Han var ganska pigg på förmiddagen, och hela tiden när vi var ute. Han sov iofs det mesta i vagnen, men var ändå ganska glad. När vi kom hem vid tvåtiden var det som att trycka på en knapp. Han blev jättegrinig, ledsen och kokhet. Man kunde nog ha stekt bacon i pannan på honom stackaren :(

Kollade febern och då hade han 39.5 igen. Fick i honom en Panodil och sen fick han en liten stunds sömn. Men han sover inte bra alltså, det är precis som om det är något som plågar honom... Har tryckt på öronen, men han reagerar inte nämnvärt på det. Kan det vara tänder ändå? Får man så hög feber då? Eller är det tredagars?

En timme efter att han fått Panodilen låg febern fortfarande på en bra bit över 39, och då kollade jag ändå bara med örontempen. Den brukar mäta några grader i underkant, jämfört med rumptempen.
Får avvakta imorgon och se om det vänder senast torsdag. Om inte så kan vi ju i alla fall stryka tredagars. Han är inte pigg på att varken äta eller dricka heller, så nåt är ju tokigt... Hoppas i alla fall på en ok natt nu.


Johanna
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2010-05-19 / 07:53:04

Hallå på er! Stackars Elliot! Leo har ju haft alldeles för många öroninflammationer. Varje gång har han inte velat äta och fått hög feber. Han har aldrig reagerat när jag tryckt på öronen. Så det kan vara värt att kolla upp.

Kram

Marih
BLOGG: http://marih.blogg.se/ 2010-05-19 / 08:12:14

Lillskrutten da...hoppas han blir bättre snart!

J U L I E
BLOGG: http://juulieee.blogg.se/ 2010-05-19 / 11:02:13

stackars liten.. hoppas han kryar på sig snutten *krama*




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: