OCH DET SOM GÖR MIG ÄNNU SURARE....

2010-03-31, 21:34:55 / Kategori: Allmänt
.... är att FK redan har gjort en utbetalning på en månads helger, därför trodde vi såklart att det gick bra. Nu måste vi väl betala tillbaka de pengarna. Tur att vi la undan dem när vi fick dem, annars hade jag hoppat i sjön!

Men varför göra en utbetalning när det inte går? Bättre att skicka det brevet innan man får pengarna då kanske?

I-LANDSPROBLEM SOM GÖR MIG PISSESUR!!!

2010-03-31, 19:28:40 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag här igen, arg som ett bi! Och jag vill sälla mig till skaran som tycker att FK är bänga och har dumma, knäppa regler!!

Vi hade ju världens lösning på hur vi skulle få in pengarna till resan i augusti. Planen var att J skulle ta pappadagar lör-sön varje helg fram till att vi åker. Då skulle vi även ha sparat ihop pengarna till den äckliga, sura restskatten.
Men vips så låg det ett brev i posten från FK, där det står att man inte får ta fp-dagar lör-sön om man inte skulle ha jobbat då.

Så snopet, för på två sekunder så försvann vår chans att åka, till 99%. Ännu mer irriterande är att vi förmodligen inte får tillbaka den anmälningsavgift vi redan har betalat in :( Man måste väl typ dö för att få tillbaka de pengarna?!

Allt för den där förbannade restskatten. Hade det inte varit för den så hade det inte varit några problemas.

Åhhh... Jag är så glad nu. Inte!

KISSA PÅ SIG VARNING!

2010-03-31, 10:01:55 / Kategori: Allmänt
Jag garvar i alla fall så jag gråter när jag kollar på det här klippet om och om igen! Det är såååå sjukt roligt ju, stackars kille :)


HÄRLIGT AVSLUT!

2010-03-29, 20:09:05 / Kategori: Allmänt
Helgen som gick var verkligen en kanonavslutning på förra veckan. Om man bortser från vädret då vill säga, och det har ju fortsatt nästan hela dagen idag. Nu på kvällskvisten ser det dock ut att spricka upp. Hoppas på en fin dag imorgon!

Gårdagens hockeymatch var väl ingen höjdare. Skitspel rent ut sagt, inte förrän i tredje perioden blev det lite ordning på torpet. Men då var det liksom lite för sent, och det blev inte bättre än 3-2 till Linköpig :( Men vi hade i alla fall en trevlig stund med trevligt sällskap!

Idag har Jocke varit hemma från jobbet, han håller ännu en gång på att avlida av förkylning ;) Men detta var till min fördel, för jag passade på att gå på 12-passet i skivstång. Skulle gått på kvällen som vanligt egentligen, men har man chansen att få det överstökat på dagen så tar man ju den.
Jobbigt, jobbigt, men skönt efteråt! Tror dock jag måste börja öka på ännu mer vikt nu på stången. I vissa övningar märker jag att jag tycker det känns mer eller mindre behagligt. Nja, inte riktigt, men det går kanske aningen för lätt för att vara maximal effektiv träning.

Längtar som en stolle till imorogn. Ska ut och luncha med en kompis, och vi ska på en koreansk restaurang och äta SUSHIBUFFÉ!!! Behöver jag säga att jag förmodligen kommer rulla fram när jag ska hem ;)
När jag ändå är i stan tänkte jag kolla efter kläder till Elliot att ha på sitt dop/ettårskalas som närmar sig med stora steg! Det kommer bli jättekul :)

Dags att natta kids!

GRYMMESÖNDAG!!!!

2010-03-28, 13:55:41 / Kategori: Allmänt
Idag är väl en av den sortens dagar som man kan kalla bättre :) Ganska nyligen hemkommen från Gekås och en hel del praktiska fynd. Bla regnkläder till Elliot för 80 kr, och en ny fin vårjacka till Tindra för 70 kr. Kan inte bli bättre :)

Köpte även lite grejer till dopet/kalaset, och födelsedagspresenter till Elliot. Ska man köpa Fisher price leksaker så ska man göra det i Ullared. Köpte det där flygplanet som vi letat efter på nätet bla, och på Gekås var det ca 150 kr billigare. Som hittat då faktiskt!

Nu om en liten dryg timme ska jag ge mig iväg och kolla på förhoppningsvis den sista och avgörande kvartsfinalen i hockey. Live i Scandinavium. Frölunda - Linköping. Misstänker att Scandinavium kommer koka ikväll! Ska bli grymt häftigt! Får tacka en gammal klasskompis från grundskolan som så snällt tänkte på mig när hon fick en biljett över :)

Näpp, dags att sätta fart, behöver lite mat i magen innan jag sticker iväg. Ha en skön eftermiddag allihop!

WTF?!

2010-03-25, 21:00:25 / Kategori: Allmänt
Dagens underbara väder måste ha gjort även den suraste människa på gott vårhumör. Om Lucifer (grannen under) inte hade blivit hämtad av ambulans förra veckan så hade jag varit frestad att gå ner och knacka på och fråga :)

Jag, Elliot och Tindras pappa tog en promenad till 7eleven i vårsolen och köpte glass. Det värmde rejält på ryggen kan jag säga. Helt fantastiskt skönt!
Med nya krafter hade jag därför världens plan imför morgondagen. Tänkte för en gångs skull masa mig upp och vara representabelt påklädd på morgonen när Tindra går till skolan. Då skulle jag och Elliot gå ut samtidigt, gå upp till 7eleven igen, köpa mig en kaffe och en nybakad croissant, och ta en uppfriskande morgonpromenad. Planen var även att Elliot kunde få en flaska att mumsa på i vagnen.
Nu ser jag dock på SMHI:s hemsida att vädret ser lite tveksamt ut... Mitt på dagen ser det ok ut, men sen kommer det regn! Och sen är det bannemej regn så långt ögat når, ända fram till måndag. Vilken upplyftande helg :( Tur att man ska till Ullared och tröstshoppa :)

Dagens träning är också avklarad. Spinning så svetten lackade. Nu har jag äntligen fått fram cykeln, så nu tar jag mig till gymmet på 5 min. Hemåt gick det lite trögare idag, med ett helt spinningpass i benen. Var lite lätt mör kan jag säga. Men som vanligt så var det ljuvligt skönt när det var avklarat. På lördag ska jag ev prova yoga för första gången. Jag som är vig som Stig....

Näpp, dags att hoppa in i duschen och sen i säng för att läsa lite. God kväll!

INGEN SOM HAR DÖTT...

2010-03-25, 09:28:21 / Kategori: Allmänt
Det är väl ingen som har dött av en kopp kaffe och en choklad/hallonmuffins innan man börjar sin dag på riktigt? Mumsigt är det i alla fall ;)

ONSDAGEN SOM GICK

2010-03-24, 20:59:38 / Kategori: Allmänt
Denna onsdag var inte speciell på något sätt... Den rullade på som vilken annan dag som helst. Vi höll nästan på att försova oss imorse, för jag hade inte ställt in alarmet ordentligt på min nya mobil. Som tur var så har Tindra en egen väckarklocka i sitt rum. Hon går upp när den ringer, och klär på sig själv. Imorse kom hon alltså in och väckte mig och Elliot, vi sov som två klubbade sälar.

Vid frukosten såg jag en annons i tidningen om en frisör här i närheten som klipper barn för 100 kr. Det var ett helt överkomligt pris tycker jag. 200 spänn känns i saftigaste laget, 100 känns absolut värt det.
Jag och Elliot fick en tid omedelbart, så vi promenerade iväg. Väl där blev Elliot uppassad som en prins :) Så fort vi kom innanför dörren kom en tjej fram och "tog" honom från mig, och sen bar hon runt på honom och visade en massa saker. Han fick ett äpple, och jag fick sitta i en fåtölj med en kopp kaffe och en After eight. Najs!!

Själva klippningen gick snabbt och effektivt, det var över på 5 min. Vi var tvugna att distrahera Elliot en del, eftersom han helst ville titta efter saxen. Men det gick kanonbra, och frisören och lärlingarna var sååå rara! Dit kommer vi absolut gå fler gånger.

Nu väntar lite mer slösurfande, sen är det sovdags. Imorgon är det träning igen, ska bli skönt. Ska nog försöka köra både spinning och afro som jag gjorde förr. Sen kanske man med gott samvete kan klämma i sig en våffla :)

LJUVLIGT...

2010-03-23, 11:21:00 / Kategori: Allmänt
Igår var det inte mycket som gick rätt...

Lämnade in min mobil på lagning, eftersom den har flippat ur totalt. De trodde det var mjukvaran som behövde uppdateras. När jag kom senare på dagen för att hämta den så var den inte lagad, och kan inte heller lagas. Det är kretskortet som har pajat, efter att jag har tappat den några gånger. Hmm... Inte nöjd med det här alls, eftersom jag har bindningstid kvar till augusti, och betalar alltså på själva telefonen fram tills dess. Nu måste jag köpa en ny, så det blir liksom kaka på kaka.

Efter detta tränade jag, och passet var så dåligt att jag nästan lika gärna kunde stannat hemma.

Lite gladare blev jag dock när jag såg att jag skulle få pengar tillbaka på skatten i år också :) Den glädjen höll i sig en halvtimme, ända tills Jocke kollade sitt skattebesked. Han har, ända sedan vi träffades för fem år sedan, alltid fått tillbaka en hel del pengar. Därför trodde vi att det skulle bli så i år också, och att de pengarna skulle gå rakt ner i semesterkassan.
Tji fick vi kan man säga, när Jocke fick restskatt på det tredubbla beloppet som jag får tillbaka....

Man kan inte direkt säga att jag skuttade runt av glädje här hemma igår kväll alltså. Semestern hänger jävligt löst nu. Så typiskt att det finns inte!!!

Och till råga på allt så vaknar man idag av att det ösregnar ute och blåser hej vilt. Nu är det en sån där underbar period, fylld av I-landsproblem!!!

GRÅTT OCH REGNIGT...

2010-03-22, 08:48:45 / Kategori: Allmänt
Trodde det skulle vara sol idag, fick för mig att det var dags för det. Inte då. Isället ser jag tom att det duggregnar lite ute, och det är grått och trist som fasen...

Vad bjuder denna veckan på då...?

Idag blir det en sväng ner till centrum. Måste till apoteket, eller Medstop som det heter nu för tiden. Ska köpa hostmedicin och näsdroppar till Elliot bla.
Ikväll blir det träning. Garderade mig igår och bokade både skivstång och spinning, för jag kunde inte riktigt bestämma mig vilket jag ville gå på. Men idag är jag på skivstångshumör, känner för att köra skiten ur mig med lite tunga vikter! Kondition får det bli på ons eller tor.

Imorgon har Tindra studiedag, och vi hade planerat att träffa en kompis till mig och hennes barn på ett bushus. Nu ser det väl ut som att de planerna går i stöpet, vill inte ta med Elliot till ett bushus när han inte är i form. Man behöver ju inte trycka upp ännu mer baciller i ansiktet på honom.

Lördag vankas det ett besök på Gekås. Ska handla lite grejer till Elliots kalas bla, och se om de har några roliga födelsedagspresenter till honom där. Tindra behöver även en ny garderob, alla kläder har blivit en aning små nu.
Ska bli kul som sjutton att åka till Ullared, det var längesen jag var där nu. Kanske skulle man även passa på att köpa regnkläder till Elliot om det finns.

Nej, dags att sätta på kaffe så man blir människa igen. Sen får jag styra upp allt som Elliot har stökat ner medans jag har bloggat :) Hej så länge!

TUPPJUCK!!!

2010-03-20, 22:13:01 / Kategori: Allmänt
Jag får snart ett tuppjuck! Om inte alla dessa sjukdomar försvinner snart så blir jag gaaalen!

Elliot har feber igen, och hostar så himla jobbigt. Slemmigt och rossligt, och ibland låter det som att han ska explodera. Nu på eftermiddagen så andades han dessutom väldigt tungt, det lät som att han vora andfådd. Som om han sprungit och sprungit :(
Nojjig som jag har blivit (har aldrig känt mig så här hönsig förr) så börjar jag genast tänka lunginflammation.

Vi får avvakta och se imorgon. Det ska bli ganska illa innan vi ger oss av till Östra igen, det vill jag lova. Blir han inte bättre så ringer jag vår VC på måndag. Då får de bannemej ta blodprov och kolla vad allt det här kommer ifrån. Nu känns det som att han varit sjuk i ett halvår...

Imorgon ska jag i alla fall fly fältet en stund och gå och träna. Ska bli skönt, och det lär behövas efter helgens onyttigheter.

Var ju förresten och tränade ZUMBA! i fredags. Hur kul var inte det då?! Det där gör jag lätt om, varje dag om jag hade kunnat. Svetten rann, men det var så sjukt kul att dansa loss och skaka rumpa. Man känner sig ganska stel och svennig, men kanske mjukar höfterna upp sig efter några pass!

LYCKAN ÄR TOTAL ;)

2010-03-20, 19:12:24 / Kategori: Allmänt
Idag måste vara den hittills bästa dagen i Elliots korta liv. Dagen han alltid kommer minnas med värme i hjärtat. Dagen, då han fick... sin storasysters prinsess-slott :)

Observera att både Kungen och Drottningen verkar vara lite på pickalurven. De hänger ju upp och ner båda två ;)

 

På Elliots önskelista inför sin ettårsdag står ett flashigt flygplan från Fisher Price. Han blir alldeles till sig när han ser den lilla dockan, och när han hör ljudet som planet gör. Tänk vad glad han ska bli när han får det i present :)

Det är verkligen favoritsysselsättningen nu, att leka med de små plastdockorna, lägga dem i bussen och plocka ut dem igen. Och nu även i slottet då.

Tur att man har sparat Tindras gamla leksaker i typ... 6 år :)


IN I DIMMAN....

2010-03-18, 09:57:33 / Kategori: Allmänt
Idag ska vagnen provköras... Men det är väl så förbannat typiskt att det är alldeles grått och blött ute. Äckligt rent ut sagt ;) Har ju inget regnskydd till den, så egentligen borde jag kanske ta den gamla vagnen, ifall det skulle komma en skur... Äh!

FETISCH?

2010-03-17, 22:36:00 / Kategori: Allmänt
Kan man säga att jag lider av någon form av barnvagns-fetisch? Nu idag har vi nämligen köpt vagn nr 4 i turordningen :) Vi har ju inte fyra vagnar kvar så klart, utan tre :)
Planen är att lägga ut Brion på Blocket nu, om det funkar att ha Elliot framåtvänd redan. Tror inte alls det ska vara några problem. Den lilla paraply-aktiga vagnen ska vi inte sälja förrän till hösten, eftersom det är den som får åka med på semestern till Turkiet. Den tar minst plats och är smidigast.

Nu ska jag sova, men imorgon blir det premiärtur i nya Babytraveln :)

MARMARIS I AUGUSTI :)

2010-03-16, 09:06:53 / Kategori: Allmänt
Jippi tjohooo!! Jag vann det interna familjekriget hahaha :)

Nä så allvarligt var det faktiskt inte. Men nu är det i alla fall spikat att vi drar till Marmaris, Turkiet i augusti. På min födelsedag tom. Det kommer nog bli kanon!! Anmälningsavgiften är betald, så nu är det bara att börja spara pengar :)

Tycker det är så svårt när man ska bestämma sig för ett hotell. Det är en djungel, och man blir inte riktigt klok på vad som är bra och inte. Inte heller är det till så stor hjälp att läsa folks betyg på hotellen, för det kan skilja som natt och dag. Vissa är jättenöjda, andra har aldrig varit med om nåt värre...

Men vi verkar ha hittat ett riktigt schysst hotell denna gången, även om det inte är nåt lyxhotell. Alla recensioner jag har hittat från folk som har bott där har varit på topp. Fem av fem möjliga, från folk från div länder. Så det känns kanon! Och jag tycker dessutom vi hittade en riktigt billig resa! Ska bli superkul!



DELADE LÄGER!

2010-03-14, 14:10:45 / Kategori: Allmänt
Det råder oenighet i vårt hem. Jocke vill helst till Gotland, jag vill helst till Turkiet. Ingen verkar vilja ge med sig, så för att rätt ska bli rätt så kanske vi får stryka alla planer vi har inför sommaren. Så är det när man är envis som en åsna!

ÄNNU EN HELG ÄR NÄSTAN SLUT...

2010-03-14, 14:07:05 / Kategori: Allmänt
Söndageftermiddag igen. Nu när man är mammaledig är de flesta dagar sig ganska lika. Men när man jobbar är söndag lätt den mest ångestframkallande dagen. Fanns inget värre än söndageftermiddag då :)

Igår var det Melodifestivaldags, som för så många andra. Vi skulle dessutom mumsa i oss en massa sushi som jag gjorde hemma. Det var jätttekul att göra sushi igen, det var ett tag sedan. Men allt gick jättebra, fast jag ska erkänna att jag har lite ont i handen efter att ha kramat ihop ca 40 risbollar :) Det blev massa mat, och två rullar över som jag planerar att glufsa i mig senare idag.

 

Vad säger ni om Melodifestivalen då?

Här hemma var ingen nöjd med resultatet (ovanligt...) Alla vi vuxna höll tummarna för Salem, medan Tindra så klart har en secret crush på Eric Saade. Men så blev det lilla Anna-Panna som gick och vann till vårt stora förtret ;) Ja ja, vi brukar inte ha nåt att komma med i Eurovision i alla fall, så det spelar nog inte så stor roll vem vi skickar.

Jag tror däremot att om Malena Ernman hade kört den verisonen av La voix som hon körde igår, med ett betydligt rockigare stuk, så hade Sverige nog kunnat placerat sig bättre förra året.

 

Elliot är äntligen på bättringsvägen. Nu väntar vi bara på att snoret ska sluta rinna och hostan försvinna. Han äter som en häst, och vill bara äta den mat som vi äter. No more babyfood tack! Och det är väl himla smidigt det.

Det känns dessutom som att han har tagit ett megasteg i den motoriska utvecklingen, bara över helgen. Plötsligt ville han äta själv med sin lilla gaffel. Och när han leker så leker han på ett helt annat sätt. Nu stoppar han de mindre leksakerna i de större. Han har en buss bla, och i den stoppar han ner två små dockor och ett par mindre bilar. Och så plockar han upp dem, bara för att göra om hela proceduren, om och om igen :)

 

 

 

 


MORGONKAFFE

2010-03-11, 08:38:45 / Kategori: Allmänt
Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på Darin på Youtube. Är lite seg i kolan idag, trött. Elliot vaknar runt tre-fyra tiden nu på nätterna och vill först ha mat, och sen bajsar han världens lass. Så det blir liksom att jag vaknar till lite när jag måste upp och greja så mycket. Sen har jag så sjukt svårt att somna om. Lustigt det där, jag gillar inte att lägga mig på kvällarna, men jag vill heller inte gå upp på morgonen. Känns som en svår kombination det där :)

Var på Saigon igår och köpte lite grejer till sushin som jag ska göra på lördag. Vilken rolig affär! Där kan man hitta precis vad som helst, tex djupfrysta ankfötter. Kycklingfötter fanns också. Inte så att man blev hungrig direkt när man såg dem, tvärtom. Kräkreflexen vaknade till liv kan jag säga....
Men däremot fanns ju i princip allt jag behövde till sushin, så jag köpte tigerräkor, noriblad, en bambumatta, ätpinnar och inlagd gari. Kan knappt vänta till lördag, det ska bli sjukt kul att göra sushi igen.

Vet inte vad jag ska hitta på idag... Promenad med en kompis var på tal, men jag vet inte om det blir av. Vädret är grått och surt och Elliot hostar jättemycket. Städa skulle jag kunna göra, men frågan är om jag vill... Får se vad dagen bjuder på!

IDAG ÅKER JAG TILL SAIGON!

2010-03-10, 09:01:24 / Kategori: Allmänt
Hehe fast inte Saigon, Saigon. Utan en asiatgrossist i Gamlestaden här i Göteborg. Ska inhandla lite sushitillbehör, eftersom jag slogs av den briljanta idén att göra egen sushi på lördag kväll till Melodifestivalen!
Så lite stuff shoppas på Saigon, resten på mitt gamla jobb. Schysst att jag får köpa lite grejer där :) Blir i alla fall lax och några noriblad. Det känns tryggt att veta att laxen är bra och har hamnat i frysen direkt efter att den blir filéad. Inget muffens här inte.

Sedan ska vi även åka till Skopunkten och köpa nya gummistövlar till Tindra. Behövs verkligen i det här blöta vädret som råder nu.

Ur Elliots näsa rinner det idag gröna lianer, inte så himla trevligt, men bra att det kommer ut! Nu till frukost åt han faktiskt en hel del, tre kalla köttbullar och en halv macka. Inte illa med tanke på vad han har ätit de senaste veckorna.
Igår åt han dessutom en massa falukorv och raggmunk när vi åt middag. Kanske har han bara tröttnat på färdigbarnmaten? För vanlig mat verkar ju funka utan problem nu. Eller ta i trä, det vet jag väl inte än, han kanske spyr senare idag... Han är ju fortfarande jättelös i magen.

Nu är det dags att klä på oss! Ha en bra dag!

GNÄLL, GNÄLL, GNÄLL...

2010-03-07, 15:16:15 / Kategori: Allmänt
Helgen är snart slut och jag bävar inför kommande vecka. Elliot är inte riktigt så där jätterar nu för tiden, utan det är vansinnigt gnälligt och extremt mammigt. Nu under helgen när Jocke skulle byta blöja så skrek han efter mig nästan varenda gång. Maammaa, mammaaa hör man från badrummet. Som om Jocke var ett hemskligt monster :)

Vad har helgen annars bjudit på... Igår var vi på Babyproffsen för att jämföra Babytravel Amsterdam och Emmaljunga scooter. Blev inte ett dugg klokare på vilken vagn vi ska byta till sen, så jag får fundera vidare. Lutar nog lite mer åt Babytraveln i nuläget.
Sen bar det av till IKEA där vi småshoppade lite. Köpte bakformar bla och säkerhetsspärrar till köksskåpen.

På kvällen käkade vi ost och kex medans vi kollade på Melodifestivalen. Efter den slötittade vi på Notting Hill, som man har sett sisådär 48 ggr nu :) Men den är lättsam och lagon skön att titta på när man är lite halvseg.

Idag har jag bakat. Det blev choklad och cheesecakemuffins. Tyvärr så hade jag urkassa formar, så smeten liksom smet över (hahaha) kanten. Men de duger att äta ändå. Får skaffa bättre formar till nästa gång.

Ska surfa vidare, kolla lite mer på resor. Nu har vi lagt Egypten på hyllan, som vi tidigare pratat om. Eller jag pratat om rättare sagt :)
Det blir förmodligen (om Jocke får semester) en vecka i Turkiet i slutet av augusti. Bäst att köra säkra kort, vi älskar ju Turkland, där vet man vad man får. Dock kommer vi nog prova båt nytt ställe i år. Har kollat på hotell i Marmaris, Kemer och Icmeler.

Hej så länge ♥

SCHYSST! INTE!

2010-03-05, 20:39:08 / Kategori: Allmänt
Sitter och är sur som en citron :(  Vi skulle åka till Varberg imorgon och kolla på en jättebillig barnvagn som jag hittade på Blocket. Tjejen som sålde den lovade igår att hon skulle hålla den till mig, eftersom det var en bit att åka för oss. Och jag sa att jag nästan helt säkert skulle köpa den.

Men när jag skickar ett sms ikväll för att stämma av tid som vi ska komma, då skriver hon att "Jag hoppas du har överseende, men jag sålde tyvärr vagnen till någon annan ikväll."

Nej jag har fan inte överseende med det, jag tycker det är förbannat dålig stil!!! Helst vill jag skicka ett sms tillbaka och säga exakt vad jag tycker om henne i detta ögonblick. Men jag inser ändå att det inte är så väldigt moget att göra det. Så istället sitter jag här och surar :(

HUR SER DU UT PÖJK?!

2010-03-03, 20:48:10 / Kategori: Allmänt
Om man försöker göda sitt barn efter viktminskning orsakat av magsjuka, kan det se ut så här :)
OBS! Alla sockerpoliser bör titta bort, för bilderna kan anses stötande! Mitt barn äter nämligen Ballerina kladdkaka...


Jisses...

 

 

Magsjukan har min familj i ett järngrepp... Nu är det Tindra som har åkt på skiten. Hon sitter i ögonblicket hemma hos sin pappa och spyr och spyr :(  Tur som fasen att han kan vara hemma och VAB:a, annars hade väl Elliot åkt på ännu en runda.

 

Honom blir jag för den delen inte klok på heller. Han äter ingenting (mer än Ballerina) Vill inte ha välling, vanlig mat får han kväljningar av. Gröt funkar ibland, så det får väl bli det morgon, middag, kväll då. Bättre än inget. Han är hyfsat pigg som vanligt tycker jag nog, om än lite gnällig. Eller ganska mycket gnällig när jag tänker efter...

Men vi får väl vara glada så länge han inte spyr i alla fall.

 

Fyndade två små raringar på bokrean idag. Gissa om här ska bakas nu!!

 

 




NY VECKA = NY MAGSJUKA??

2010-03-01, 22:43:01 / Kategori: Allmänt
Mars månad inleddes med ännu några kaskadspyor. Och det var Elliot som stog (stod??? Jag lär mig f*n aldrig vilket som är rätt!!!)  för showen även denna gång.
Han höll sig ända till lunch, och då var magen redan full av frukostgröt och en hel del vatten. Sen var det som att vrida på en kran, ur både näsa och mun. Och vad kan man göra som mamma, bara stå och se på tills eländet har lugnat sig. Sen får man hoppa fram och trösta och klappa på den lille stackaren :(

Så tre spyor har vi klarat av idag. Även en översvämmad diarréblöja, och då fick jag ta skydd bakom en kökshandduk. Fick knyta den runt näsa och mun för att inte spy själv. Hua mig...

Men frågan är om det är magsjuka nu. Han är lika pigg som vanligt och leker och håller. Däremot åt han en vansinnigt massa sallad igår när vi åt tacos. Det kan ha varit all majs, gurka och tomat som han proppade i sig som gjorde att magen kollapsade. Who knows! Återstår att se imorgon om det fortsätter.

SHIT! Kan inte fatta att om en månad drygt fyller lilleman 1 år!! Det där känns helt bisarrt. Jag har tidigare känt lite panik över att han ska börja förskolan redan i augusti, man vet ju hur fort sommaren går. Men nu är det väl nästan helt spikat att jag kommer söka vårdnadsbidrag, och vara hemma med honom till i alla fall januari 2011.
Utöver vårdnadsbidraget får man ju jobba, så länge man inte har kommunal barnomsorg. Så jag kan ju jobba helger och kvällar.

Detta gör mig lite mindre stressad faktiskt. Så får vi väl försöka springa ner dörrarna på Öppna förskolan istället, så han inte blir helt socialt inkompetent ;)

Nej, dags att sova. Ska bara kolla om jag kan boka ett spinningpass imorgon först!