HÄNGER HUVUDET UTANFÖR ELLER???

2008-12-12, 11:56:54 / Kategori: Allmänt
Seriöst, jag fick nästan känna efter innan. Det gör så förbannat ont mellan benen idag så jag börjar nästan undra. Tänkte om huvudet hade slunkit ut i smyg. Hahaha, ja jisses. Det hade varit en syn för Gudarna!
Ska ta maxdos av Alvedon och se om det släpper. Detta är ett bevis på att man inte kan jobba 8 timmar i sträck och bara sitta i 5 minuter. Funkar inte, då blir man invalido. Nu kan jag verkligen bara gå med små myrsteg, såsom sjukgymnasten rekommenderade. Som om någon har tejpat ihop knäna på mig, och det enda som kan röra sig är underbenen och fötterna. Tipp tapp tipp tapp...

Imorgon ska jag och darlingen gå på hockey. Det ska bli helt grymt kul!! Vi fick biljetter av Tindras pappa som hade hade vunnit i radio. Han ville inte ha dem själv så han ringde och frågade om vi ville gå. Hell yes!! Hoppas det blir en bra match, såg att Indianerna ligger två i tabellen nu. De har allt hostat upp sig rejält. Heja heja!

Har ett ganska allvarligt dilemma här hemma. Har en Kexchoklad, en Snickers och en Twix som ligger och svettas bredvid mig på skrivbordet. Vilken äter man först? I-landsproblem av högsta grad!



Junitjej [Vinn en laptop-väska!]
BLOGG: http://junitjejen.se 2008-12-13 / 19:55:41

Ta kexchokladen först!!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: