VAD HÄNDER I MITT LIV DÅ?

2008-12-26, 19:24:22 / Kategori: Allmänt
Dåligt med uppdatering här de senaste dagarna. Har haft fullt upp med att äta, äta, äta. Man måste ju passa på när det vankas julmat, det får man ju bara en gång om året!




Årets gran. Är jättenöjd med den, den var så himla fin i formen. Jag vill ha granar som är täta och har den "klassiska" granformen. Tyckte vi hittade en alldeles utomordentligt fin i år.





Julafton firas enligt tradition hemma hos mina föräldrar. Julaftonsmorgon inleddes med en liten klappjakt som vi ordnat för Tindra. Vi satte ett gosedjur i köket på en stol, med en lapp i famnen. På lappen följde en ledtråd till nästa station, och så fortsatte det till hon slutligen kom fram till målet som var en julklapp under hennes säng. Hon var så himla duktig och läste alla lappar helt själv, utan problem. Vi låg kvar i sängen under tiden och var måttligt stolta.

Efter det var det dags att bege sig till päronen. Där börjades dagen med dopp i grytan och en hel drös med annan god mat. Resultatet av det blev naturligtvis att alla blev asslappa och hamnade i soffan framför TV.n. Vi kollade Kalle Anka naturligtvis innan det var dags för ännu mer mat. GÖTT!!

I år hade vi ett tomteproblem. Vi hade ingen utomstående som kunde vara tomte. Eftersom Tindra de två senaste åren genomskådat våra utklädningsförsök, så var det ingen idé att köra med det gamla tidningsknepet. Istället gjorde vi det enda rätta, och lät henne själv vara tomte! Hon tyckte det var fantastiskt roligt ( åtminstone i förväg. ) Efteråt sa hon att det var lite obehagligt bakom masken, och att hon inte ville vara tomte nästa år.







Måste lätt vara den sötaste tomten någonsin!




Hmmm... Här kan man i alla fall inte påstå att mor och dotter är lika...

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-01-04 / 03:27:11

Det låter som om ni hade en mysig jul, och granen var verkligen ett praktexemplar! :)



Tomten däremot tycker jag ser lite skrämmande ut, jag är ju inte van vid att de ska vara så där små! :)



Kanske tomten kommer då Tindra råkar vara på toaletten nästa år? :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: