FRÄLSNINGSARMÉN ELLER ROCKER?

2008-03-22, 18:42:17 / Kategori: Allmänt
Guitar Hero är härmed invigt, å det grövsta! Här har det spelats och spelats, till armar, fingrar, händer och ben krampar och domnar bort. Men släng er i väggen vad roligt det är! Beroendeframkallande de luxe. Jag håller redan på att framarbeta en ursäkt som kan få mig att stanna hemma från jobbet nästa vecka. Måste, måste, måste spela!! Moahahaha!!!

Har observerat en mycket lustig sak med Jocke (min sambo för er som inte vet, trots att jag tror att ni 6 som läser här varje dag vet vem Jocke är.)
När han spelar så ser han ut som en blandning mellan en scoutledare vid lägerbrasan, en trubadur på Stenabåten och en liten gubbe som spelar gitarr för Frälsningsarmén. Han gungar lite sådär lätt autistiskt åt både höger och vänster. Den där rockimagen som han innerst inne vill uppnå är sååå långt borta :) Man väntar bara på att pärleporten ska öppnas...



För övrigt är Påskmiddagen avklarad. Ägg i sedvanlig ordning, lite sill, crustader med lax och pepparrotsvisp, avocadohalvor med en röra på svart kaviar, rödlök och cremé fraiche. Små läbbiga prinskorvar och så världens godaste små köttbullar. Nån ny smak från Scan, ost och skinka eller vad det var. Pyttesmå köttbullar, men helt hysteriskt goda!
Denna gourmetmiddag sköljdes ner med en halv Mariestad och sen Påskmust.
Nu väntar skålen med Påskgodiset, mer öl och en kväll full med gitarrsolon och rockposer :)

Trevlig helg mina vänner!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: