TRÄNINGSSKOLK

2009-06-01, 08:31:17 / Kategori: Allmänt
Igår (söndag) åkte vi upp till mina föräldra i husvagnen. Tanken var att Tindra ev skulle få ta årets premiärdopp i värmen. Men när hon vaknade på morgonen var hon genomförkyld och alldeles slemmig i halsen. Fick förbereda henne på att det antagligen inte skulle bli nåt bad, men att hon kunde få doppa fötterna.



När vi kom till husvagnen var även min morbror och moster där. Jättekul att träffa dem, det blir alldeles för sällan, trots att de bara bor i Falkenberg. De fick även hälsa på Elliot för första gången.
Tindra satte genast igång i värmen och började hoppa hopprep. Fattar inte hur hon orkade... Hittills har hon inte kunnat hoppa, men plötsligt så lossnade det igår! Sen fanns det ingen hejd på hoppandet :)





Tindra skulle egentligen varit på fotbollsträningen igår kväll också, men vi hoppade över den också eftersom hon var så rosslig och slemmig i halsen. Hon ville själv stanna kvar längre i husvagnen också, så alla var nöjda med det beslutet. Vi stannade och grillade och njöt av solen hela dagen.


Här ser man hur fascinerad Elliot är av mitt och Tindras mörka hår. Han fullkomligt älskar att se på det och att dra i det om han får tag :)


Så här nöjd blir man om man får ligga i skuggan och sprattla ♥


Idag fick Tindra vara hemma från skolan för att vila sin förkylning. Imorgon ska de på en heldagsutflykt med skolan till stan, och då vill hon ju vara pigg så hon kan följa med. Vi tar väl en lugn promenad till centrum senare för att ta de där omtalade hålen i öronen. Det verkar faktiskt som att hon tänker genomföra det :) Spännande!

Nu ska jag lirka Elliot ur bärsjalen och sen hoppa in i duschen. Kanske ska jag fixa i ordning på balkongen idag, sopa bort alla löv och sånt.


Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-06-01 / 11:59:11

Vilka härliga bilder, ser jättemysigt ut!

Spännande med att ta hål i öronen - gör hon det så måste du ju lägga ut bilder sen :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: