VAD HAR HÄNT IDAG DÅ?

2009-03-21, 19:31:50 / Kategori: Allmänt
Ja det kan man undra. Dagen rann iväg fort som attan, utan att vi egentligen uträttat något större projekt. Blev väckt lite för tidigt för min smak av Jocke som varit vaken sedan klockan 7. Halv nio stog han vid min sängkant och suckade för att han hade tråkigt. Bara att gilla läget och vakna. Blir man inte väckt av en 6-åring så är det en 31-åring :)

Vi åt frukost och bestämde oss sedan för att åka till Net on Net för att köpa en videokamera. Vill ha en nu när Elliot föds, så att man kan föreviga allt kul som händer med honom och resten av familjen. Blev en liten smidig rackare från JVC.

Köpte även en överraskning till Tindra som hon ska få i sitt stoooora påskägg. Säger inte vad det är, så att ingen försäger sig. Men det är något hon har önskat sig i alla fall.

Eftersom det var så härligt väder idag också så åkte vi upp en sväng till mamma och pappa i husvagnen. Satt där och pratade en stund innan vi åkte hem igen. Lika fint väder där uppe, riktigt varmt i solen idag faktiskt.
Tänkte gått ut och ätit idag, passat på kanske en sista gång innan april. Men vi ångrade oss och bestämde oss för att ta det imorgon istället. Då ska antagligen även Tindra och hennes pappa följa med. Det blir trevligt, en söndagsmiddag ute med familjen :)

Fick en del onda förvärkar nu på eftermiddagen/kvällen. Sammandragningar har jag till och från hela dagarna nu, så detta kan bli spännande. Elliot bökar och håller fortfarande på som en stolle där inne, han vill väl ut. Får se om vi kan hålla oss i 18 dagar till.

♥ 18 dagar kvar ♥

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-03-21 / 19:42:30

En videokamera är något vi många gånger önskat att vi haft. men jag har iaf filmat kortare snuttar med digitalkameran. Oersättligt tycker jag! Dessa små ögonblick kommer juh trots allt aldrig igen.

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-21 / 20:08:03

När var det BF egentligen? Jag har inga förvärkar alls men en del sammandragningar och det bökas neråt hela tiden känner man. Idag har jag blivit anfådd för ingenting,allt är bara jobbigt och just nu kan jag inte ens sitta i soffan o kolla på TV för det värker så hemskt i min rygg :o( Idag är jag sååå trött på detta och vill att lillan ska titta ut!

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-21 / 20:52:16

Enligt senaste UL ska våran lilla tös komma till den 20April men enligt senaste mens den 11April. Killen tror fortfarande på den 11e så vi får väl se.Han önskar sig en liten dotter i påskägget ;o)



Känner också av mensliknande värk,men de kommer o går från och till hela tiden.Jag har ju inte varit med om detta tidigare så ingen aning om hur det ska känna snär de närmar sig.Man får väl en chock sen hehe

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-21 / 20:52:56

Förresten, vad fick ni ge för denna lilla fina filmkamera? Är bra sugen jag me eftersom man vill ha så mkt minnen som möjligt! Och då inte bara foton!

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-03-21 / 22:05:55

Kul med videokamera - skulle jag också vilja ha!

Ja, tiden går verkligen jättesnabbt - tänk när Elliot kommer till världen är hon nästan 2 månader, helt galet! Hoppas ni har en mysig kväll :)

Marie
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-22 / 10:17:07

Ja när jag ahd emin första förvärk o meddelade sambon blev han också helt stirrig.Men det kan man ju förstå också,är ju en stooor grej detta och min sambo ska försöka ha mig i bilen 7mil också till BB :o) Mest det han är nervös för.

emine
BLOGG: http://emoss.blogg.se/ 2009-03-22 / 11:33:20

snygg blogg ska jag säga vvar det du själv som har designat den?

Marie
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-22 / 12:13:16

Jag hade kunnat välja att förlösa i Malmö istälet och dit har vi bara 3mil.Men eftersom dom tagit bort både eftervården och patienthotellet där så föredrar jag Ystad eftersom jag vill ha sambon med under natten också när vi stannar.Inte vill jag behöva skicka hem honom inte.

Har vi tur så är min kära mor och far här när det är dax och då får mamma köra oss så Jimmie kan göra mig sällskap i baksätet i lugn o ro istället :o)

Sofia
BLOGG: http://soufiaz.blogg.se/ 2009-03-22 / 13:35:55

Fin blogg :D




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: