HÅLL I HATTEN!

2009-05-27, 12:47:17 / Kategori: Allmänt
Som det blåser! Helt galet, jag är övertygad om att det är ganska farligt att befinna sig utomhus idag. Därför har jag inte varit ute, och tänkte inte heller gå ut. Men sen slog det mig att Tindra måste ju hämtas i skolan. Vågar inte låta henne gå ensam hem heller, ifall det skulle komma ett tak flygandes eller nåt...

Lillen sover gott i sin nybäddade säng. Efter att han åt i morse spydde han ner sig lite, så det fick bli ett bad direkt på morgonen. Nu älskar han att bada och är så nöjd när han sitter där i skummet. Efter badet var det lekdags i babysittern, och plötsligt hade han somnat där. Då fick jag tid att både duscha och äta frukost i lugn och ro. Skönt!


Bäst att tjuvkika med ett öga när man sover så inte mamma hittar på nåt fanskap...


Trötter...


Nu sover han så gott i sin säng.

För er som undrar om han inte gör nåt annat än att sova så kan jag säga - nej. Typ inte. Leker lite, flinar åt sin mamma, äter och sen dags att sova igen.

När barnet sover så passar jag på att nätshoppa lite. Hittade lite grejer på HM som jag beställde hem.

  

  

T-shirt och skjorta till mig, även de vita skorna. Byxorna är till Tindrisen. Några av grejerna var på rea, så det blev knappt 400 kr för alltihop. Tycker jag var helt ok.

Nej, dags att fortsätta göra lite nytta medans Elliot sover. Och kanske dricka en kopp kaffe. Hej så länge!

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-05-27 / 13:40:47

Så han sover också med öppet öga ibland?? :o) Det gör Ludwig med. Ibland har till och med bägge lite öppna. Man måste ha koll!



Finfin shopping! Riktiga fynd tycker jag. det blev billigt och bra!

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-05-27 / 21:25:10

Hihi, så nu har du och jag likadana tröjor! :) Den är förresten ganska tunn, så man måste nästan ha ett linne under den för att inte allt ska synas igenom! :) De andra sakerna var också snygga, jag har kikat lite på de där gympadojorna bland annat, men i rosa! :P Finns egentligen huuuur mycket som helst på H&M som jag har kikat på, men jag väntar och hoppas på att sommarrean ska börja medan jag är i Finland så jag hinner beställa lite och få paketet medan jag är i Finland.. När är det som rean brukar börja på Shop Online, du som också är shopaholic kanske har koll? :P



Elliot är jättesöt som sover med ett öga öppet. Det brukar Ceyda också göra ibland, är säkert ganska vanligt bland bebisar. :)



Kram!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: