HÄRLIG LÖRDAG

2009-11-21, 10:08:24 / Kategori: Allmänt
Idag väntar en härlig dag, om allt går enligt planerna. Och jag ser ingen anledning till att det inte skulle göra det :)

Ska alldeles strax ta på mig träningskläderna och traska ner till Friskis och köra step igen. Har ingen aning om hur jag ska ta mig igenom dagens pass, för jag har sån träningsvärk i mage och rygg att det tom gör ont när jag tar riktigt djupa andetag :) Men det ska bli kul!! Och jag måste svettas lite för att bli av med popcornen jag åt igår på bion :)

Efter träningen ska vi åka och kolla på regnkläder till mig. Ska även köpa en ny träningstop och kanske träningsskor om jag hittar.
Sen barkar det hemåt igen, och då ska här bakas kärleksmums. Eftersom Tindra och hennes pappa ska vara barnvakt åt Ellioten ikväll så får man belöna dem med lite godsaker. Då blir det kärleksmums med jordgubbsströssel.

Sedan är det dags att göra oss iordning och bege oss in till stan, och där väntar ett restaurangbesök på Targaz. Bara jag och darlingen på tu man hand. Första gången efter att Elliot föddes som vi gör nåt sånt här. Det var på tiden!

Dags att sätta fart. Hopp i träningskläderna, en 30 min promenad dit, svettig step och sen hem igen :) Det blir en kuuuul dag!!

PS! Trots att jag börjat äta mat denna veckan efter sopporna så har jag gått ner 6 hg! Yay!!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: