INGET NYTT...

2009-09-21, 20:43:03 / Kategori: Allmänt
Nej här har det inte hänt några världsomfattande saker alls. En vanlig måndag, som vilken som helst. Har mest varit hemma, men gick ner till centrum en snabbis för att hämta ut de fiiina förstoringarna som vi ska rama in. Kommer bli kanonsnyggt i vardagsrummet!

Har också slängt iväg några betalningar på lite Tradera-grejer jag vann igår. Ännu en gång så tycker jag nog att jag gjort fantastiska fynd :) Eller vad säger ni?

Älskar ju såna här "skjort-tröjor". Denna fick jag för 30 kr.

 

Helt ny body från Åhléns för 20 kr.

 

Polarn & pyret tröja för 35 kr.

 

 

Idag har jag haft ett jäkla sockersug. Det blev nog lite för mycket kolhydrater i helgen, så det känns som om man väckte den där sovande björnen... Men har ändå ätit bra idag, så det känns ok trots alldeles för lite motion. Hoppas vädret är ok imorgon så jag och lillen kan gå ut och gå.

 

Ikväll ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar. Missade ju det förra veckan då jag satt under nålen just då. Armen kliar fortfarande sjukt mycket, men nu är det inte alls mycket sårskorpor kvar, så jag hoppas att klådan lägger sig snart.

Nej, snart dags att bänka sig framför TV:n!


Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-09-22 / 09:52:54

Har du kommit igång med någon träning? Blev tillsagd på rehab idag och jag borde träna för att få mer muskler i kroppen som stöd för min kassa hand.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: