NIDS4KIDS - NO MORE!!!

2010-05-25, 20:31:14 / Kategori: Allmänt
När jag väl tog mig i kragen och åkte till Babyproffsen så var så klart verkstaden stängd pga sjukdom. Kunde man väl gett sig f*n på...

Gick en sväng till Nids4Kids.
Sista gången jag var där förmodligen. Vilka rikspuckon det jobbar där alltså... Gick runt och kollade, och Elliot tappade så klart tålamodet. Satte ner honom på golvet så han fick krypa själv. Visst pillade han på lite grejer, men han rev inte ner nånting eller klättrade och hade sig.

Vips kom lilla ägarinnan
(aka NÄBBGÄDDAN) "Du, nu ska jag säga dig en sak" började hon. Sen var det som att öppna en fördämning. Elliot fick under inga omständigheter vara "lös" i affären. Detta för att de har så mycket grejer och lådor som han kan ta tag i, riva ner och få över sig.
Om han då skulle bli skadad så skulle jag komma tillbaka och anmäla affären och henne. Och framför allt - hon skulle hamna i tidningen och få dålig publicitet! "Jag struntar i om du blir arg på mig, du får bli hur arg du vill..." fortsatte näbbgäddan mala.

Jag var aldrig mer än 2 meter ifrån Elliot, så han hade inte hunnit riva ner något utan att jag hade hunnit fram och hejda honom!!! Jag är inte en sån morsa som låter ungarna springa vind för våg och trasha en affär.

Hon var så jävla rädd för att hon skulle åka dit på nåt sätt om något hände. Men hon är fasen inte mycket rädd för att mista kunder! Vilken otrevlig attityd!!! Jag blev så sjukt irriterad, så de grejerna jag hade plockat på mig petade jag in i en hylla och gick därifrån.

SKÄRPNING NIDS4KIDS!!!

Visst har de bra priser och ett enormt utbud. Men är det värt det när man blir otrevligt bemött?! Inte för min del. Jag vill ha bra service och ett leende när jag ska handla. Det är väl inte för mycket begärt?!


Det hade öppnat en ny presentbutik i Coophuset med massa plock och grejer :)

Dessa söta bakformar och servetter köpte jag för 10 kr st :) Nu ska här bakas bullar!!!


Carolina
BLOGG: http://carolina1979.se 2010-05-26 / 09:45:41

Åhh, vad var det för rolig prylbutik? Formar helt i min smak ju!! kram




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: