SEX?!

2010-05-05, 11:17:08 / Kategori: Allmänt
Vad är det för dumheter Elliot har börjat med?! Vakna runt halv sex, sex varje morgon?? Det är ju tom innan Jockes klocka ringer.
Oftast så brukar han dessutom stå och gapa i sin säng, så att vi andra inte heller får sova mer. Men idag, tack gode Gud, somnade han om efter att Jocke gick till jobbet. Nästa gång han vaknade satte jag på TV:n, och sen vaknade jag vid halv åtta. Då satt han stilla och tyst, som ett ljus i sin säng och tittade på barnprogram.

Nyss hemkommen från morgonpromenaden med Julie :) Jätteskönt att gå idag, soligt fast lite kyligt. Perfekt!
Tog en sen kvällspromenad igår när Jocke var på Maxi och storhandlade. Stod länge i fönstret och spanade in de mörka molnen, men bestämde mig för att gå i alla fall. Halvvägs ungefär började det regna, i ungefär samma ögonblick som min MP3 spelare la av pga tomt batteri.

Så det blev att vandra resten i halvregn, mörker och utan musik. Segt som f*n. Precis när vi kom hem och jag ställde in vagnen började det störtregna. Så det var riktigt bra tajmat :)

Ska ta en dusch nu och försöka få upp värmen lite. Funderar på om jag ska ta och baka nåt idag. Måste sticka och handla lite smågrejer i så fall. Vi får se!

Ha en skön onsdag




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: