Förbenade ben!

2010-09-16, 22:43:00 / Kategori: Allmänt
Jag börjar lacka ur ordentligt på mina ben nu, och den förmodade benhinneinflammationen som härjar. För jag får nog bara vackert inse att det är förmodligen just det det är :(


Har vilat hela veckan från träning, och inte ens gått mycket. Detta efter att ha läst om det på nätet. Idag kändes benen mycket bättre faktiskt, och jag började se ett ljus i tunneln.
Men så när vi var i Kungsbacka så gick vi en ganska lång bit, och vips, som genom ett trollslag så började det göra ont som f*n i benen igen.


Varför är det alltid något som ska krångla när jag kommer igång med träningen?! Först var det höger axel som pajjade när jag gick på skivstångspassen. Sen fick jag apont i knäna efter afrodansen, och nu fick jag benhinneinflammation av... vadå? Inte spinningen, det belastar inte benen på det sättet. Och inte sjutton kan jag ha fått det av att gå på zumba två ggr på två veckor?!


Jag börjar känna mig som en gammal torr hög med pinnar. Man vet aldrig när nåt ska gå av... Som en skör kvist - KNAK! Bäst man håller i huvudet när man går upp ur sängen imorgon...






» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: