LIVET I EN ROSA BUBBLA

2008-03-12, 11:13:56 / Kategori: Allmänt
Ett litet inlägg till.
Hamnade av en slump på Big Brother Elitas blogg igår. Ni vet, hon lilla blondinen med tuttar i samma size som hennes egna huvud, som sjåkade med Klas från Värmland. Anyway...
Hon hade fått massa frågor om hur hon tränar, och om hennes personliga tränare. Hon skrev att hon ofta ringer till sin PT för att kolla vad som är ok att äta och inte. So far so good.
Sen skriver hon att något som hon absolut aldrig skulle röra är röd Cola. Vilket också låter helt normalt och ok i mina öron om man tränar mycket och tänker på vad man stoppar/häller i sig.

Men! Håll i er, för i nästa mening beskriver hon hur vansinnigt apberusad hon hade varit i helgen, vilket hade resulterat i att hon tappade bort sin mobil.
Hold your horses nu va... Absolut inte dricka Coca Cola, men litervis med alkohol är tydligen ok? Sist jag kollade så fanns det i alla fall en hel del kalorier att hämta i även alkohol.

Hur ska den lilla flicksnärtan ha det egentligen?! Jag antar att hon bara är lyckligt ovetandes i sin lilla rosa bubbla.

syrran
2008-03-12 / 23:15:41

Låna massa böcker om LOndon idag på bibban..
Nu ska de pluggas... ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: