CHECK!

2008-05-13, 10:49:46 / Kategori: Allmänt
Gårdagens träningslista inför idag kan nu avbockas! Var inte alls sugen när jag vaknade, hittade på den ena bra ursäkten efter den andra. Men efter en stund gick jag inte längre på mina egna ursäkter, så jag drog iväg efter att jag lämnat Tindra hos dagmamman.

Men fan alltså... Jag är ingen löpare, det kan jag konstatera. Det är så jävla tråkigt! Eller så är det så att jag tycker det suger bara för att jag är i så dålig form. Så kan det ju absolut vara. Jobbigt = tråkigt. Låter iofs helt rimligt i mina öron. Får väl fortsätta karva i spåren ett tag till och se om det släpper.
Ikväll ska jag i alla fall ut och powerwalka igen. Tindras pappa hänger på, och det är alltid trevligt med lite sällskap. Dessutom tänkte jag köra skiten ur honom moahahaha!! Jag tar nog med stavarna, så får han skämmas riktigt ordentligt!

Har drabbats av någon hysterisk postorder shopping sjukdom. Nu har jag beställt kläder och skor lite varstans ifrån. Både till mig och Tindrisen så klart. Idag blev det lite grejer från Ellos, och tidigare har jag slängt iväg två rejäla beställningar till LaRedoute. Lite solcremer och sånt väntas också från Yves Rocher.
Ojojoj... Tur att jag kan bikta mig här. Min sambo är nog ännu lyckligt ovetandes. Tihi...

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-05-13 / 11:57:37

Hej hej! Försökte skriva en kommentar till dig igår också, men då gick det inte av någon orsak... :S Får se om det går nu! hoppas



Tack så himla mycket för din söta kommentar! Jag tror nog att man kan uppleva roliga saker med en stockholmare också, men jag måste säga att livet kanske blir lite mer dramatiskt med en turk! ;P



Det här med finlandssvenska ja.. :) Jag tog inte alls illa upp av din fråga, tvärtom så blev jag ganska smickrad. :) Svenska är ju mitt modersmål, och även om jag har bott i Finland i hela mitt liv så har jag alltid gått i svenskt dagis, svensk skola och umgåtts mer med svenska kompisar, så det är ganska naturligt att min svenska är starkare än min finska (även om min pappa bara pratar finska). Förut så pratade jag väl också svenska med en finlandssvensk dialekt (läs: muminsvenska) och använde en hel del s.k. finlandismer, alltså ord som bara finlandssvenskar använder, men de senaste åren så har jag lagt av med dialekten mer och mer i och med att jag har umgåtts så mycket med rikssvenskar och nästan inte alls med finlandssvenskar. Nuförtiden brukar folk tro att jag är ifrån Åland, till och med ett par genuina ålänningar frågade mig om jag är därifrån! :) Mina kompisar i Finland har också påpekat detta för mig, men de sa också att jag aldrig har använt så mycket finlandssvenska utan alltid använt ganska "korrekt" svensk utan en påtaglig brytning. Så är det ju klart att man anpassar sig lite också beroende på med vem man umgås, med mina finlandssvenska vänner pratar jag på ett sätt och med mina svenska vänner på ett annat. :) Summa summarum, så tror jag nog att du skulle höra att jag är ifrån Finland, även om jag inte talar med lika påtaglig dialekt som Mumin! :)



Ha en superbra dag och lycka till med din träning! Många kramar!

Kim
BLOGG: http://mammamuuu.blogg.se/ 2008-05-13 / 14:24:41

Det slutade snöa så jag känner mig på lite bättre humör. Sen ser jag att vårt träd utanför har börjat blomma lite, så kanske kanske sommarvädret kan komma inom kort =)

Funderar och funderar jämt och det är ju hemskt ifall jag ska behöva ge ett ultimatum till sambon "Flytta 150 mil till ett annat land eller så får du bara träffa mig & ditt barn på loven" Känner mig helrutten!



Vad duktig du är tränar! Det skulle jag behöva också men det är jag alldeles för lat för. =)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: