NU GÄLLER DET!

2008-05-24, 20:35:57 / Kategori: Allmänt
Snart är det dags att bänka sig framför soffan, med vår sockerbuffé. Godis, chips och läsk ska dukas upp så det står härliga till. Laddat för en helkväll med andra ord. Sen om vi kan hålla oss vakna hela kvällen återstår att se. Men med den sockeröverdosen borde det inte vara några problem.
Hoppas på en spännande omgång i årets ESC, där vinnaren inte är självklar från första början.

Imorgon blir det Danmark över dagen med Tindra. Ska bli riktigt kul! Detta blir verkligen en tjejhelg - helt underbart! Det skulle bli jättefint väder imorgon också, så jag ser oss sittandes ute på däck i solen i alla fall på ditresan. Sköönt!

Syrran kläckte en ganska smart idé tidigare idag, ang det här med att jag är i desperat behov av jobbförnyelse. Har slängt iväg några mail idag, så får vi se om det blir något av det. Säger inte vad det är än... Hade varit skitkul om det gick att genomföra. Håller tummarna!

Nu är det dags att börja duka the sugartable. Ha en trevlig ESC-kväll gott folk! Må bästa låt vinna (man kan ju hoppas i alla fall...)

Anonym
2008-05-24 / 20:54:40

Ha en mysig kväll! Skrev en lång kommentar tidigare, men så hakade min dator upp sig och allt försvann. Och nu börjar ju ESC om 5 minuter, så det får vara. :) Skulle bara tacka för din kommentar. :)Hur träffades du och din sambo? Är ni gifta förresten? Kram!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: