DOKTORBESÖK

2008-11-12, 08:44:28 / Kategori: Allmänt
Nu ska vi strax ge oss ut i regnet för ett läkarbesök med Tindrisen. Hon har sedan en tid tillbaka sagt att det är tungt att andas ibland. I tillägg så andas hon väldigt tungt när hon sover, och snarkar nästan jämt. Har mina onda aningar att det beror på mandlarna, och har vi otur så måste hon väl operera bort dem. Hoppas inte det, för jag har hört att det gör fasligt ont. Annars kan det ju vara någon form av astma, man vet ju aldrig. Vi får se vad farbror doktor säger.

Har lovat att vi ska gå och fika efteråt, och även ta en sväng till leksaksaffären. Hon har lite pengar som hon fick på sin födelsedag som hon kan få använda. Sedan ska vi hem, tända en massa ljus och packa in oss i filtar. För här är det värsta höstvädret. Och då menar jag verkligen höstväder! Mörkt, mörkt, mörkt, regn konstant och så blåser det så att man inte kan ha paraply. Man vill bara gömma sig i sängen.

Imorgon ska jag jobba 2.5 tim. Känns totalt meningslöst att åka totalt en timme drygt fram och tillbaka för att jobba 2.5 tim. På fredag blir det väl några fler timmar i alla fall. Lördag innehåller ett besök på Liseberg som öppnar inför julen nu. Sen blir det tacokväll hos mamsen och papsen. Ska ta med kameran till Liseberg, det är så fint där med alla lampor i träden och alla ljus.

Dags att bege sig till barnmottagningen!






» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: