INGEN KATT

2008-11-18, 11:08:21 / Kategori: Allmänt
Nu har vi precis kommit hem från Tindras läkarbesök. Vi fick ju komma tillbaka eftersom pricktestet förra veckan inte fungerade som det skulle.
Idag flippade Tindrisen över lite när sköterskan skulle sticka i dropparna. Hon började storgrina och vifta med armarna så att dropparna nästan flög av igen. Vi fick hålla fast henne lite, men när vi väl hade börjat så gick det bra. Det var inte så farligt som hon trodde. Och allt verkar ju glömt när man sedan får kolla i skattkistan de har.
Testet fungerade som det skulle, och gav utslag på histamin. Det var det som inte blev rätt förra gången. Tyvärr gav det också utslag på katt. Inte mycket, men det blev en prick. Tur att vi inte har en katt hemma. Men synd om Tindrisen som hela tiden har sagt att när hon blir stor och flyttar hemifrån så ska hon skaffa många katter. Nu går det ju inte eftersom sambon är allergisk han med.
Trodde hon skulle bli lite ledsen, men hon verkar mest tycka det är lite lattjo att både hon och Jocke är allergiska mot katter.

Hittade lussekatter i affären, så nu ska jag hugga in på dem! Ikväll blir det kalas hos syrran som fyller år idag. HURRA för Lena!!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SYRRAN ♥♥♥

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-11-18 / 13:32:18

Vem vet, kanske hennes allergi går över med åren, det är ju möjligt! Så kanske hon fortfarande kan få sin dröm om katter uppfylld någon gång i framtiden. :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: