SOL OCH MATVRAK

2009-04-17, 20:11:40 / Kategori: Allmänt
Vilken underbar dag. Full av solsken och värme. Våren är verkligen här, och det bekräftas även av att grussopningen är i full gång på gårdarna här. Det är ett säkert vårtecken! Vitsipporna har fullkomligt exploderat, och det är vitt i backarna och skogarna precis som om det låg snö där. Ska ta kort på det och visa hur härligt det ser ut.
Var ute med hela familjen och några kompisar idag och grillade korv. Kidsen lekte och vi satt i solen och bara njöt. Elliot kunde nästan ha stannat hemma, för han sov precis hela tiden. Han kan inte fått ut mycket av vår första utflykt tillsammans :) Jo det är klart, lite frisk luft och sol på kinderna, men inget anat.

Hade ju hembesök av BVC idag. Hon vägde Elliot och sedan satt vi även och pratade och fick lite allmän information. Nu vägde han 2880 gram. Barnmorskan sa att de rekommenderar en viktuppgång på 100-150 gram per vecka. Elliot hade gått upp 170 gram på fem dagar :) Mer än väl godkänt med andra ord. Å andra sidan hade det väl varit konstigt om han inte hade ökat rejält i vikt, så som han äter nu. Vi lär snart se resultat på hans små ben. Det där skinnet som är lite för stort lär snart fyllas ut.

Nu verkar han även ha lagt till med en liten rutin, och det är att kissa när blöjan är av, och i synnerhet när det är jag som byter på honom. Idag fick vi första riktiga okontrollerade strålen, rakt över hela badrummet. Som tur var befann jag mig inte mitt i skottlinjen, och klarade mig torr undan. Men det är lite som roulette, man vet aldrig när det händer eller hur :)

Dags att pumpa lite. Börjar känna mig som en mjölkko, men förhoppningsvis kan jag försöka amma igen imorgon eller på söndag.
Sen blir det soffan eller TV-tittande i sängen resten av kvällen. Kanske i sällskap med lite glass :)

Ha en skön kväll ♥

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-04-17 / 20:56:14

Vilken härlig dag det låter som ni haft! ^^ Ska bli kul att se den härliga bilden på vitsipporna sen!



Duktig han är lilleman som gått upp i vikt så bra!

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-04-17 / 21:18:32

Hahaha - ja, det minns jag med Oliver, livsfarligt att byta blöja på killar ;)



Skönt att han ökat så bra i vikt! Ha en mysig kväll :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: