GOD MORGON LÖRDAG!

2009-08-15, 11:09:55 / Kategori: Allmänt
Nu är lördagsfrukosten avklarad och Tindra sitter och tittar på film. Elliot sover, som vanligt :) Igår somnade han redan vid 20, så jag förberedde mig på att vakna mitt i natten för att ge honom mat. Men han sov till klockan var 4 ungefär innan han vaknade. Han fick mat, ny blöja och sen somnade han om och vaknade vid halv åtta.
Något som är väldigt skönt med Elliot är att han inte vaknar och gråter på natten eller morgonen. Han vaknar och ligger och antingen pratar, eller huffar och puffar och grejar med sin napp och sin filt. När Tindra var bebis och vaknade mitt i natten så hann hon knappt slå upp ögonen innan hon satte igång och gallskrika.

Ikväll ska vi till min söta kusin Janette och hennes familj. En liten kusinträff, och det ska bli jättetrevligt! Hennes son Liam är så himla söt, så man vill bara bita i honom :)

Först nu på dagen så ska vi åka och köpa en matstol till Ellioten. Tycker det är lite för bökigt att ha honom i babysittern nu när han börjar äta. Att sitta på golvet är ju asjobbigt och att ha honom mitt på bordet känns också helt tokigt. Bättre att palla upp honom i en stol, och det är säkert roligare för honom också att se lite. Han är betydligt mer nyfiken nu än för bara ett par veckor sedan. Trivs inte alls med att ligga ner i vagnen tex. Men så kan han ju inte heller sitta stadigt, så det är lite dött läge.

Imorgon ska jag och syrran på IFK-match. Ska bli riktigt jäkla kul! Skönt för både henne och mig att få lite "inte bebis tid" och lite tid att tänka på annat än bara amning och blöjor :) Fick gratisbiljetter av Tindras pappa som han hade vunnit, och nu är ju han på semester och kan inte använde dem.
Såg iofs att vi sitter rakt över Helsingborgsklacken... Är det farligt tror ni?? Näää, hur farliga kan ett gäng skåningar vara egentligen hahaha!

Bjuder på några bilder från gårdagen i stan. Fortfarande kul att skoja med bebisarna :)


Hihi lilla Isabelle blev helt ihoptryckt i ansiktet av hörselkåporna :)


Elliot höll för näsan...


Sen blev han så här glad. Även han lite ihoptryckt :)


Tindra for till månen från Åhléns!

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-08-16 / 21:36:03

Ja lättare nu när man inte behöver dra iväg med tre st. Jobbar ju varenda kväll nu mera men är helt ledig på dagarna, skönt sparar massor med föräldra penning på detta sättet, kan va hemma lännnnge.

Snart e det din tur att ha träff, hur många blir ni tror du?




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: