KNAKELIKNAK...

2009-08-11, 20:45:21 / Kategori: Allmänt
Igår var vi på 4-mån kontroll med Ellioten. Väga, mäta, prata som vanligt. Han växer fortfarande så det knakar, och följer sin Svenne-banan kurva nästintill perfekt.

3 mån
Längd 60.5 cm
Vikt 5855 gr

4 mån

Längd 63.5 cm
Vikt 6620 gr

Nu äter han nästan en hel portion gröt till frukost. Jag hejdar honom lite, för jag vill ju inte att hans stackars mage ska krångla. Men det verkar gå hur bra som helst, han gapar som värsta gamen.
Idag fick han även en liten bit smörgåsrån att pilla med, för att han ska få i sig lite gluten. Han blev väldigt konfunderad, och visste inte riktigt vad det var han hade fått i handen. En torr, platt leksak? Han satt liksom och skrapade på den med sina små fingrar innan han började slicka på den. Han fick nog inte i sig så mycket, men det är ju kul för honom att öva på att stoppa mat i munnen själv också.


Vad är det här?!


Ska den upp i näsan tro??


Klet och kladd blev det...


Imorgon ska vi åka till Varberg. Kusinen från England är hemma på sitt årliga Sverigebesök, och då brukar vi passa på att träffas och hitta på nåt trevligt tillsammans. I år är det ju två små nya tillskott som hänger på. Konstigt... Förra sommaren när vi träffades trodde vi att jag väntade missfall, efter läkarens dom. I år sitter vi här med bebisen som inte alls var ett missfall utan världens finaste lille kille. Har än idag lust att åka till läkaren och lappa till honom rejält.

Dags att slänga Tindra i säng. Nu är det snart skola igen, då kan man inte vara uppe till 23. Sen ska jag slappa framför TV:n i sängen innan det är sovdags.

Elin - Ett hus till oss
BLOGG: http://etthustilloss.blogg.se/ 2009-08-11 / 21:29:01

Åh så söt han är! Nu har jag hittat till dig!



Ha en riktigt fin kväll!

Gabbi, mamma till Maya
BLOGG: http://gabriellaajohansson.blogg.se/ 2009-08-12 / 00:19:27

Vilken liten sötnos!!!

Roligt när dom börjar äta så smått.

Går det bra med det och så??

Har sj en dotter på 5 1/2månad.

Kram

Emilie-Mamma till Liam
BLOGG: http://grese.blogg.se/ 2009-08-12 / 07:52:14

haha ok, ja dom små får många smeknamn dom =)

Ok, då är han lite yngre än Liam, men det är kul och jämföra div. saker de gör =)

Vi bor i skåne !



har du provat att ge honom majskrokar ? vi har gett liam vaniljkrokar, dock socker i dom så man får ta det lite lugnt. men han älskar dom men det blir vääääldigt kladdigt hi hi

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-08-12 / 08:40:54

Han växer så de knakar..snart är även lilla Amanda 4månader..börjat lite med smakportioner av Katrinplommon.Hon verkar inte bli äcklad av de men njuter kanske inte fullt ut av det heller :) Men de kommer väl...kör en vecka med de nu och sen ska vi testa något annat i en vecka.

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-08-12 / 09:50:55

Härligt att han växer så bra! Bella har fått majskrokar - älskar dem, hon bara slukar!! kram




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: