FORTSATT JULMYS OCH SPRING I BENEN...

2009-12-26, 22:29:40 / Kategori: Allmänt
Idag har vi varit hos min lilla mormor och ätit en massa god ris a la malta bla. Träffade kusinerna och moster och morbror också. Jättetrevligt!

Elliot och gamlemormor ♥

 

Elliot och lilla kusinen Isabelle. Strax innan Elliot ryckte mössan ner i ögonen på Isabelle och bitchslappade henne i ansiktet...


 

Nu är det bara ställa sig upp som är kul. Jäkla unge... Han lärde ju sig nyss krypa för sjutton! Kan han inte krypa runt till han blir 5 år eller nåt liknande.

Jag satt vid datorn och såg i ögonvrån hur han ställde sig upp mot sin gåstol. Sen ser jag hur han börjar skjuta den framför sig  och går små steg efter den. Som en liten gubbe med rullator :) Sen körde han in i soffan och kom inte längre, men han fortsatte stå upp och leka.

Ja ja, det är klart att man blir stolt och att han är duktig. Han blir själv väldigt mallig, det syns på honom. Han ler med hela ansiktet :)

 


Karin
BLOGG: http://ksliv.blogg.se/ 2009-12-28 / 19:52:36

Vilka fina bilder! Ni ser ut att ha haft en fin dag, och ris a la malta som är så gott :D Älskar det! Hihi, vänta du bara. Snart kan han smälla i dörrar och cykla med en hand. Men det är mysigt med det :] Hoppas att ni får en fortsatt min kväll. Kramar från karin




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: