HÄRLIG HELG, DÅLIG AVSLUTNING... :(

2009-12-06, 20:46:16 / Kategori: Allmänt
Att en liten 7-åring kan frammana så mycket ilska och frustration, det är inte illa... Har haft världens storbråk med lilla fröken Tindra ikväll. Snacka om att hon fick sig ett tuppjuck! Det gapades hej vilt, den ena styggelsen efter den andra. När allt var över var jag alldeles skakis och matt...
Men nu verkar hon ha somnat, så vi hoppas på en bättre dag imorgon!

Igår var vi hemma hos en jobbarkompis till Jocke. Jättetrevligt, och god mat och gott sällskap! De hade en liten kille som var dryga månaden äldre än Elliot. Elliot gjorde kanske inte världens bästa första intryck genom att slå lille Vincent i huvudet med en av Vincents egna leksaker... Men vi skyller på dålig finmotorik :)

Idag var dagen D då Jocke för tredje gången i sitt liv skulle åka till Ullared. När vi kom fram fick jag lite lätt panik, för det var fullt med bilar på parkeringen! Överallt! Jag såg framför mig hur det var totalt kaos där inne, galna tanter som kapar hälsenor med sina kundvagnar, skrikande barn, män som svettas och himlar med ögonen...
Men vi blev nog jätteförvånade båda två, för det var helt ok när vi väl kom in.

Tyvärr var det väldigt utplockat bland leksakerna, så det blev inte så många julklappar till kidsen som vi hade planerat. Men några grejer fick vi med oss hem.

Imorgon är det en fullspäckad dag! BVC på förmiddagen, det ska bli spännande att se hur stor Herr Klumpus är nu :) På kvällen blir det träning, och sen är det bara hem, duscha snabbt som attans och iväg och fixa färdigt tatueringen! GÖTT! Kommer självklart lägga ut bilder på den så snart jag kan. Tror den kommer bli hur fin som helst när skuggorna är på plats.

Dags att runda av, vi höres imorgon!

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-12-07 / 19:08:29

Hoppas det e bättre humör hemma hos er nu.



En liten fråga om du kan tänka dig att ha en träff till våren?? bokar man nu innan 12/12 kan man vinna ett presenkort i valörer som 300, 500 el 1000 kr att handla för.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: