REKORD!

2009-12-01, 21:13:07 / Kategori: Allmänt
Första dagen i december bjöd väl på nästan lika många soltimmar som hela november gjorde! Heja december!! November borde inte finnas...
Vilken underbar dag det har varit, man fick allt lite ny energi när solen kom fram. Var ute och gick en sväng på förmiddagen, och det var kallt men friskt och skönt.

Var på spinningen också som planerat. Så jäkla trist pass, men man får väl bita ihop. På torsdag blir det step igen, det är kul som attans! Gick både till och från spinningen, så idag har jag nog fått min del av träning :) Är allt lite mör i benen nu, så imorgon blir det en vilodag. Såna måste man ha också ibland.

Ska plocka fram resten av julsakerna imorgon tänkte jag. Eller resten och resten... Det enda som är framme är ju adventssakerna. Tomtar och sånt ska letas fram imorgon.

Hoppas på en sovmorgon också, gärna till 9.30 hugget som förra veckan! Det hade varit kanoners :)

Om man skulle ta en sista kopp kaffe... Köpte två sorters bönor idag och två julteer. Har stuckit näsan i påsarna säkert 10 ggr. Det ena kaffet hette Wienermelange (himla tjusigt...) och luktar som wienernougat. Äckligt... ;)

God kväll på er!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: