SHIT POMMES FRITES!

2009-12-08, 11:07:27 / Kategori: Allmänt
Igår var det dags att fixa till tatueringen. Shit alltså... Det var ganska oskönt det mesta av tiden. Att skugga är fasen inte det skönaste man kan göra. Det var en sån ettrig smärta, och ibland fick jag nästan bita mig i tungan för att inte skälla på A som gjorde tatueringen :) En ren reflex, för han kan ju inte hjälpa att det gör ont.

Lovade ju bilder, men jag avvaktar ett par dagar tills den har fixat till sig lite, och den värsta svullnaden har lagt sig. Nu är den tjock och röd och inte så superfin att visa upp på bild. Sviiider gör det med. Men det är ju självförvållat.

Ikväll tänkte jag ev prova på att träna core. Det är sannerligen nåt som behövs. Rygg och mage är väl ett av krisområdena på min kropp hahaha :) Får väl köra det jag orkar, sen kan man ju vila när man själv vill ;)
På tor är jag sugen på att äntligen prova på afrodansen också, så jag funderar på att köra dubbelpass, först step och sen afro. Lätt att vara tuff nu, det kan ju vara så att det blir för jobbigt med två pass på raken. Vi får se...

Vikten står still. Eller nej, nu ljög jag. Vikten har ökat (!) med knappt ett kilo. Fast enligt min flashiga våg så har fettprocenten minskat med nästan 3 % tror jag om jag inte minns helt fel siffror. Så man får väl försöka låta bli att stirra på vikten. Det är ju måtten som räknas, och minskar dessutom fettprocenten så är det ju kanon!

Nu måste jag beställa lite kort på nätet. Ha en fortsatt skön dag!

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-12-09 / 13:09:32

Ska vi ses någon dag?, jag skulle vilja prova din våg och om du endast ska träna affron på torsdag(imon) hänger jag gärna på den oxå.

Annica
BLOGG: http://mukisannica.blogg.se/ 2009-12-09 / 21:45:44

Hej! Allt bra? Kanske du är intresserad av att vinna en fin tröja från Nova Star? Ha en bra kväll, kram Annica http://mukisannica.blogg.se/2009/december/tavling-perfekt-julklapp.html

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.se 2009-12-10 / 18:02:32

Det är med en stor Ära som jag tilldelar Dig 2009 års Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!



Läs mer här: http://www.carolina1979.se/?p=2085



Massor med grattis kramar!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: