VÄRK FRÅN HELVETESSKAPET...

2009-12-18, 00:05:39 / Kategori: Allmänt
Sitter här med jordens mensvärk :( Varför har den liksom fördubblats sen jag fick Elliot? Vad är det frågan om?! Skulle nog kunna tänka mig att hamna i klimakteriet nu och slippa det här eländet...

Träningen gick bra idag, båda passen. Afron är så kul att jag aldrig vill att det ska ta slut! Mer, mer, mer!!! Love it! Skaka rumpa, det är min grej helt enkelt :)
En sak som jag inte alls är nöjd med dock är mina vrister, som mer och mer börjar göra sig påminda i form av smärta. Särskilt efter afropasset, då man är barfota. Verkar som om de inte pallar belastningen utan skor. Får även ont efter step:en. Måste skaffa såna där ankelstödgrejer (tror inte att de heter så på fackspråk hahaha)

På lördag åker Tindra till Norge över jul, och blir borta i 9 lååånga dagar :( Blähh... Men denna gången åker de tåg upp, och inte bil. Känns som att en stor sten föll från bröstet redan där, då slipper man vara tokorolig att det ska hända nåt på de isiga vägarna i norra Norge.

Dags att tackla kudden! Imorgon ska Tindra få gå på julavslutningen i skolan. De ska fika, se på julspel och film. Hon ska få med sig tre små presenter till fröknarna också, lite hemmagjort julgodis och varsin liten tomtetrasa. Visar bilder imorgon på hur presenterna ser ut.

*God natt*




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: