HÄR VA´RE DÖTT

2009-02-01, 18:12:37 / Kategori: Allmänt
Nu har det varit dåligt med uppdatering här på ett dygn. Har varit så himla busy. I wish...

Igår var vi i alla fall ute och åt och firade min pappa som gått i pension. Jättetrevligt och mycket god mat! Min bror och jag hette restaurangen, och de hade lite Medelhavsinspirerat kök. Åt friterad fetaost med tzatziki till förrätt, och det är så himmelskt gott! Till huvudrätt tog jag grillad oxfilé på spett. Lika gott det.
Skulle ta bilder på maten och fresta er, men jag kom inte längre än till förrätten. När huvudrätten kom in kastade jag mig över den som en dreglande varulv, och hade hunnit äta hälften innan jag kom på att jag skulle fotat tallriken. Jaja...

När vi kom hem igår på kvällen hittade jag en spjälsäng på Blocket som såg jättefin ut. Klockan var ju ganska mycket, så jag messade tjejen, och hon lovade att hålla den till oss idag.
Hade inga jättehöga förväntningar på att den skulle vara fin, efter det förra missödet. Uppenbarligen har ju folk olika åsikter om vad fint skick innebär. Men jag tröstade mig med att jag personligen skulle följa med denna gången och avgöra på plats.
Sängen var jättefin, ett par små små skav, men det är snabbt fixat med en liten dutt vit färg. En jättetjock bäddmadrass fick vi med också, så vi gjorde verkligen ett fynd för 450 kr!
När jag kom hem och kikade på Blocket igen såg jag att den första sängen var ute igen. De får inte sålt den verkar det som, och jag undrar varför...? Den platsar bättre på tippen än i ett barnrum.






Här ska han ligga, den lille trollungen. Har bara provbäddat, för det mesta ska tvättas innan det är dags att bädda ner bebis där i.

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-02-01 / 19:44:55

Åh, grattis till en spjälsäng får man ju säga då :) Och vilka fina sängkläder han ska få! Kul att ni också hade ett lyckat/mysigt restaurangbesök ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: