MAMMA-DOTTER BRUNCH

2009-02-13, 10:51:18 / Kategori: Allmänt
Idag blev det ingen riktig frukost. Jag gick upp runt halv tio som vanligt. Vaknade strax efter fem i morse av att Tjabo levde loppan. Börjar bli en dålig morgonvana på honom nu, usch... Sen är det precis som om han liksom ska hänga med sin pappa upp när han går upp och ska till jobbet. När Jockes klocka ringer blir det om möjligt ännu mera stök och bök där inne, och det slutar inte. Kanske drömmer Tjabo att han också meckar med rör och vattenledningar hahaha!!!
När Jocke hade åkt kunde jag under inga omständigheter somna om. Gick upp och hämtade ett stort glas Proviva eftersom jag var lite hungrig, och sedan lusläste jag den senaste föräldratidningen. Efter en timme kanske så blev jag lite trött och slumrade till. Men sen vaknade jag ju när Tindra gick upp, och efter det låg jag bara och slumrade lite lätt.

Därför bestämde jag mig, som den dåliga morsa jag är, för att det skulle bli våffelfrukost idag. Började steka våfflor och tog fram sylt och blåbär. Tindra blev naturligtvis överlycklig över lite variation till ostmackorna och flingorna. Och det var riktigt gott faktiskt.
Nu har jag satt henne i badet, för halva hon blev blå av alla blåbär hon tryckte i sig. I eftermiddag ska hon till en kompis, så då ska jag nog slappa i soffan. Verkar som min ensamma hemmakväll går i stöpet, för Jocke är inte helt frisk. Vi får väl packa ner oss i soffan tillsammans och kolla på Mirrors, rysaren med Kiefer Sutherland.

Nu ska jag stryka sängkläderna till spjälsängen och bädda den. Måste köpa nån mer liten nalle eller nåt att sätta i den också.

Hej så länge ♥

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-02-13 / 11:49:49

Åh, vad gott med våfflor!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: