SERIÖST!

2009-07-02, 22:26:31 / Kategori: Allmänt
Nu får det bannemej regna några droppar så att vi får lite svalka. Det här är ju helt galet! Vi är ju så vana vid regninga somrar att vi håller på att kola av värmeslag nu. Tycker mest synd om alla små bebisar i värmen. Man märker att de lider lite. Det är bara att mata, mata, mata som gäller så att de inte blir uttorkade.
Elliot har sovit det mesta av kvällen, och bara vaknat när det har varit matdags. Lille killen... Sover i bara blöja men är ändå helt klibbig. Fast oförskämt glad ändå måste jag säga, när han väl är vaken.

Vi tog picknickfilten idag och gick bakom huset, där det är som en liten park. Parkerade oss i skuggan med dricka och bullar. Efter en halvtimme kunde jag ha tänkt mig att gå in, så varmt var det. Det blåste minimalt, så värmen blev nästan outhärdlig även i skuggan. Men Tindra var ganska nöjd och lekte med sina Pet shop, så jag fick bita ihop. Elliot sov mest i antingen vagnen eller på filten.

Imorgon är det dags för 3 månaderskontroll. Och sprutor, hua mig! Jocke ska följa med som tur är, jag får ont i hjärtat bara vid tanken på att de ska hugga min lille prinskorv två gånger i låren :( Hoppas inte han blir dålig av sprutorna, men vi ska gardera oss och köpa hem Alvedon. Vi ska även köpa hem vätskeersättning. Det är en bra sak att ha hemma om han plötsligt skulle bli dålig nån gång.

Jockes sista dag på jobbet imorgon, sen är det semester i fyra veckor. Vi har inga spännande planer alls, det enda som är inbokat är en vecka hos Jockes föräldrar i världsmetropolen Strängnäs :) Sen får vi se om det kanske blir Skara sommarland, eller några andra små dagsutflykter.

Drickapaus!

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-07-03 / 20:50:39

Vi kanske kan åka dit efter barbidrag och föräldrapeng.



Ja skara var det ja, vi pratade oxå om det.



ni kanske har lust att komma upp och picknicka med oss nere vid sjön i helgen.

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-07-03 / 22:48:59

Sv: Det är ca 22 grader i vattnet nu (på Donsö iallafall) så det var inte så farligt kallt - har inte känt av någon mjölkstockning ännu så det verkar ha gått bra :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: