DAG 2...

2009-10-20, 13:58:59 / Kategori: Allmänt
Idag är det dag två som jag går på Cambridgekuren. Började på ren kur igår. Är positivt överraskad av sopporna faktiskt, de är riktigt goda! Jag har traumatiska minnen från Naturdiet och Nutrilett, som smakar bajs rent ut sagt. Cambridgesopporna, de jag har smakat hittills, går inte att jämföra på samma dag.

Igår åt jag vanilj, jordgubb och svampsoppa. Vaniljen var som att dricka vaniljsås :) Jordgubben smakade som en ljummen jordgubbsshake. Svampsoppan som jag åt till middag var däremot ingen höjdare. Det tog emot som fasen, och jag fick krydda med lite grillkrydda för att ens få i mig den.

Idag har jag hittills ätit banan och kakao med mint. Jättegott! Till middag väntar en grönsakssoppa. Jag försöker verkligen att dricka minst 3 l vatten, men igår misslyckades jag totalt, var på jag fick huvudvärk såklart. Idag går det bättre. Jobbigt bara att man måste springa på toaletten hela tiden :)

Har funderat på om jag ska skriva ut min vikt här, mest för att sätta lite press på mig själv... Men tycker nog att det räcker med ev viktminskning. Känner mig inte modig nog att hänga ut min tungvikt här :)

Men ska hålla er uppdaterade om hur det går!

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-10-20 / 22:18:18

heja dig va du är duktig.

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.se 2009-10-21 / 19:58:04

Du är jätteduktig - kommer fixa det här galant!!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: