TRÄBEN

2009-10-01, 22:32:20 / Kategori: Allmänt
Idag blev det ännu ett spinningpass, denna gången i sällskap med darlingen och Tindras pappa. Det gjorde bra ont att sätta sig på den där hårda sadeln igen... Och naturligtvis var det lika jobbigt idag. Har lite småont i höger vad nu, det blir nog träningsvärk där imorgon. Om jag spänner den så är det så där på gränsen till kramp. Och när jag gick i trapporna innan så kändes det som om benen kunde vika sig precis när som helst.
Men det är sjukt gött när träningen är över, man är så nöjd med sig själv :)

Har ju glömt att berätta hur det gick hos ögonläkaren igår. Som jag misstänkte så kommer de inte att göra något åt det nu. De lyste i hans ögon, fick honom att följa saker med blicken mm. Han fick även pupillvidgande droppar (som han inte alls gillade stackaren...) Men när allt var färdigt sa hon bara att hans syn påverkas inte av att ögonlocket hänger lite ibland, så det blir i så fall en kosmetisk fråga när han blir äldre.
Och att det hänger kan bero på en nerv som har hamnat i kläm eller nåt. Inte alls ovanligt sa hon.

Idag var det dags för Öppna förskolan igen. Lite färre barn denna gången, det var ganska skönt. Inte så hysteriskt mycket tjo och tjim runt de små. Efter ÖF lunchade jag med syrran och Linda som också var med. Trevligt! Vi kom fram till att det var hög tid för Ullared, så en resa dit bokades in spontant på lördag. JIPPIE! Fick ansöka om ett litet ekonomiskt bidrag här hemma, och det gick bra som tur var! Ska handla grejer till barnen bara är tanken. Lite höst och vinterkläder bla.

Snart dags för Idol igen! Hej på er!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: