1-ÅRSKONTROLL

2010-04-23, 09:01:12 / Kategori: Allmänt
Idag ska vi till BVC på en lite sen 1-årskontroll. Förra tiden fick vi boka om för då var Ellioten magsjuk. Ska bli spännande att se hur han har växt nu. Vikten lär det inte ha hänt så mycket med, han har ju nästan varit konstant sjuk sedan vi var där sist. Något gram uppåt kanske :)

Helg igen. Morgondagen ska nog spenderas i Falkenberg, hos min mormor bla. Jättelängesedan vi var där nu, så det är verkligen hög tid att ta med barnen ner till gammelmormor. Vi ska även ta en sväng in till stan, kanske fika eller ta en lunch eller nåt.

Fick sålt Briovagnen utan problem igår. En snabb och smidig affär :) Skönt att inte ha ett överflöd av vagnar i hemmet, nu är det bara de två kvar som vi annvänder.

Om man skulle plocka lite här hemma medan vildingen sover. Sen får vi väl börja göra oss iordning inför BVC, och därefter bär det direkt av till simskolan. Nu ska lärarna börja bedöma vilken nivå barnen är redo för inför nästa termin. Blir kul att se hur det går för Tindrisen :) Mammas stora tjej ♥

Vad gör ni denna fredag?




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: