SUMMA KARDEMUMMA

2010-08-29, 20:31:30 / Kategori: Marmaris Augusti 2010
Summa summarum så är vi, som ni nog har förstått, sketnöjda med vår vecka i Turkiet. Marmaris var lätt det bästa stället vi varit på om man jämför det med Side och Alanya.



Vädret var så klart oklanderligt hela veckan. Vi vaknade till klarblå himmel varje morgon. Luften var inte alls lika fuktig som i Alanya tex, så värmen blev inte så där extremt jobbig och klibbig. Det fläktade dessutom skönt varje dag.
Trots värmen så var det väldigt grönt och frodigt överallt. Fruktträd, buskar, träd och palmer var gröna som om de nyss slagit ut. Det blommade för fullt, och här och där kunde man känna doften av jasminblommor i folks trädgårdar.



Hotellet växte under veckan. Mitt första intryck när vi kom dit mitt i natten var inte så bra. Tyckte bla att lägenheten var väldigt liten. Men jag tror det beror på att man var trött och lite tom i bollen. Lägenheten var verkligen jättefräsch!
Personalen på hotellet hade fått pris för Bästa hotellpersonal 2009 hos Fritidsresor. Detta borde de även få i år! Alla var hur rara och söta som helst - receptionisterna, restaurangpersonalen, städerskorna mfl. Barnen blev bortskämda med klubbor flera gånger om dagen, och en massa bus och nyp i kinderna :)



Detta var nog så nära hemma borta man kan komma, och det var lite vemodigt att lämna hotellet på fredag eftermiddag. En av de små gubbarna stod på trappan och vinkade av oss, och det kändes verkligen skittrist att åka. Det kändes som man blev lite familj med alla på hotellet...



Vi hoppas i alla fall kunna åka tillbaka nästa sommar, och då stannar vi i två veckor. Kan varmt rekommendera hotellet om det är fler där ute som vill testa Marmaris och Turkiet!





Tova
BLOGG: http://trasslet.se 2010-08-30 / 21:05:47

Kul att höra att allt gick bra på resan! :) åh, vad sugen man blir på att komma iväg lite. Speciellt nu när det börjar bli ruggigt ute, brr...




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: