LITEN ÄR FORTFARANDE SJUK...

2010-02-20, 23:44:51 / Kategori: Allmänt
Ellioen är fortfarande inte alls pigg :( Han vill absolut inte äta, och det är jättesvårt att få i honom vätska. Därför fick jag ikväll blanda vätskeersättning som vi sedan har fått ge honom i små omgångar. Undrar om han har ont i halsen, och att det är därför som han inte vill äta något...?

Han har avverkat Gud vet hur många blöjor idag, för allt han får i sig verkar rinna rakt igenom. I eftermiddags råkade jag göra misstaget att ge honom lite välling. Efter bara ett par klunkar blev han superorolig, och plötsligt började han hulka.
Sedan kom världens spya... Över hela mig, i soffan, på honom, och en stor sjö på golvet. Det sprutade ur både mun och näsa på honom på samma gång. Stackars, stackars liten... :(

Efter det har vi som sagt knappt fått i honom nånting, så inget har direkt kunnat komma upp heller. Nu drack han nyss 1 dl ersättning, så nu återstår det att se om det får stanna, eller om det kommer ut den ena eller den andra vägen.

Det snöar fortfarande. Nu ser det ut som ett landskap som är dränkt i nyvispad grädde. Stora drivor ligger det överallt, och de har fullt sjå med att hinna ploga undan på gårdarna. Titt som tätt rasar det snö från taken också, så det gäller att inte smyga runt husknutarna nu :)

Dags att hoppa i säng. Vill egentligen se Sverige-Finland matchen i hockey imorgon, men den börjar ju redan kl.6 på morgonen. Undrar just om man kommer upp så tidigt en söndag...?

Well well, god natt på er alla! Vi hoppas på en friskare dag imorgon!

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.se 2010-02-20 / 23:53:45

Uscha, stackars lille E! Nää, någon magsjuka vill vi ju såklart helst inte ha, så du gör helt rätt i att stanna hemma - hoppas han blir frisk snart och att ni andra klarar er! Klart vi ska ses snart ändå!! (bara era såna där 48 timmar o så har passerat) Kram!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: