ÄNNU EN HELG ÄR NÄSTAN SLUT...

2010-03-14, 14:07:05 / Kategori: Allmänt
Söndageftermiddag igen. Nu när man är mammaledig är de flesta dagar sig ganska lika. Men när man jobbar är söndag lätt den mest ångestframkallande dagen. Fanns inget värre än söndageftermiddag då :)

Igår var det Melodifestivaldags, som för så många andra. Vi skulle dessutom mumsa i oss en massa sushi som jag gjorde hemma. Det var jätttekul att göra sushi igen, det var ett tag sedan. Men allt gick jättebra, fast jag ska erkänna att jag har lite ont i handen efter att ha kramat ihop ca 40 risbollar :) Det blev massa mat, och två rullar över som jag planerar att glufsa i mig senare idag.

 

Vad säger ni om Melodifestivalen då?

Här hemma var ingen nöjd med resultatet (ovanligt...) Alla vi vuxna höll tummarna för Salem, medan Tindra så klart har en secret crush på Eric Saade. Men så blev det lilla Anna-Panna som gick och vann till vårt stora förtret ;) Ja ja, vi brukar inte ha nåt att komma med i Eurovision i alla fall, så det spelar nog inte så stor roll vem vi skickar.

Jag tror däremot att om Malena Ernman hade kört den verisonen av La voix som hon körde igår, med ett betydligt rockigare stuk, så hade Sverige nog kunnat placerat sig bättre förra året.

 

Elliot är äntligen på bättringsvägen. Nu väntar vi bara på att snoret ska sluta rinna och hostan försvinna. Han äter som en häst, och vill bara äta den mat som vi äter. No more babyfood tack! Och det är väl himla smidigt det.

Det känns dessutom som att han har tagit ett megasteg i den motoriska utvecklingen, bara över helgen. Plötsligt ville han äta själv med sin lilla gaffel. Och när han leker så leker han på ett helt annat sätt. Nu stoppar han de mindre leksakerna i de större. Han har en buss bla, och i den stoppar han ner två små dockor och ett par mindre bilar. Och så plockar han upp dem, bara för att göra om hela proceduren, om och om igen :)

 

 

 

 


Carolina
BLOGG: http://carolina1979.se 2010-03-14 / 19:17:48

Åhh, jösses vad gott det ser ut... borde nog kommit och våldgästat er... lille E är såå söt, härligt att han visar att han börjar bli stor! :-) kram




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: